- per = "marzo 2013"
- Artículo:
The importance of behavioral anchoring in neuroimaging studies of obesity
- Autor:
Michael R Lowe
- Página:
451
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
97
- Número:
3
- Periodo:
marzo 2013
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2013-03.txt
- Documento número 19329
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Diet and diabetes revisited, yet again
- Autor:
Jim I Mann
Lisa Te Morenga
- Página:
453
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
97
- Número:
3
- Periodo:
marzo 2013
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2013-03.txt
- Documento número 19330
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Physiologic basis for understanding quantitative dehydration assessment
- Autor:
Samuel N Cheuvront
Robert W Kenefick
Nisha Charkoudian
- Página:
455
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
97
- Número:
3
- Periodo:
marzo 2013
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2013-03.txt
- Documento número 19331
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Liking compared with wanting for high- and low-calorie foods in anorexia nervosa: aberrant food reward even after weight restoration
- Autor:
Felicity A Cowdrey
Graham Finlayson
Rebecca J Park
- Página:
463
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
97
- Número:
3
- Periodo:
marzo 2013
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2013-03.txt
- Documento número 19332
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Increased sensitivity to food cues in the fasted state and decreased inhibitory control in the satiated state in the overweight
- Autor:
Mieke JI Martens
Juriaan M Born
Sofie GT Lemmens
- Página:
471
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
97
- Número:
3
- Periodo:
marzo 2013
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2013-03.txt
- Documento número 19333
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
- Enlace directo