- importsource = "00219584-2011-01.txt"
- Artículo:
Book Review of Introduction to Bonding and Hybridization Theory
- Autor:
Scott Smidt
- Página:
18
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
88
- Número:
1
- Periodo:
Enero 2011
- ISSN:
00219584
- SrcID:
00219584-2011-01.txt
- Documento número 248204
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:54 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:54 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Book Review of Physical Chemistry 3rd Edition
- Autor:
Francisco J. Rey Losada
- Página:
21
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
88
- Número:
1
- Periodo:
Enero 2011
- ISSN:
00219584
- SrcID:
00219584-2011-01.txt
- Documento número 248205
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:54 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:54 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Book Review of Physical Chemistry for the Biological Sciences 1st ed.
- Autor:
Michael P. McCann
- Página:
21
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
88
- Número:
1
- Periodo:
Enero 2011
- ISSN:
00219584
- SrcID:
00219584-2011-01.txt
- Documento número 248206
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:54 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:54 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Chemistry for Everyone, The Origin of Isotope Symbolism
- Autor:
William B. Jensen
- Página:
22
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
88
- Número:
1
- Periodo:
Enero 2011
- ISSN:
00219584
- SrcID:
00219584-2011-01.txt
- Documento número 248207
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:54 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:54 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
A Global Perspective on the History, Use, and Identification of Synthetic Food Dyes
- Autor:
Vinita Sharma
Harold T. McKone
Peter G. Markow
- Página:
24
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
88
- Número:
1
- Periodo:
Enero 2011
- ISSN:
00219584
- SrcID:
00219584-2011-01.txt
- Documento número 248208
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:54 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:54 p. m.
- Enlace directo