- importsource = "09636625-2006-01.txt"
- Artículo:
Local steps in an international career: a Danish-style consensus conference in Austria
- Autor:
Franz Seifert
- Página:
73
- Publicación:
Public Understanding of Science
- Volúmen:
15
- Número:
1
- Periodo:
enero 2006
- ISSN:
09636625
- SrcID:
09636625-2006-01.txt
- Documento número 592965
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:20:17 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:20:17 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Societal deliberation on genetically modified maize in southern Africa: the debateness and publicness of the Zambian national consultation on genetically modified maize food aid in 2002
- Autor:
Pascal Newbourne Mwale
- Página:
89
- Publicación:
Public Understanding of Science
- Volúmen:
15
- Número:
1
- Periodo:
enero 2006
- ISSN:
09636625
- SrcID:
09636625-2006-01.txt
- Documento número 592966
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:20:17 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:20:17 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Trust in governance and the acceptance of genetically modified food in the Netherlands
- Autor:
Jan Gutteling
Lucien Hanssen
Neil van der Veer
Erwin Seydel
- Página:
103
- Publicación:
Public Understanding of Science
- Volúmen:
15
- Número:
1
- Periodo:
enero 2006
- ISSN:
09636625
- SrcID:
09636625-2006-01.txt
- Documento número 592967
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:20:17 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:20:17 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Moral presentation of genetics-based narratives for public understanding of genetic science and its implications
- Autor:
Jeff Nisker
Abdallah S. Daar
- Página:
113
- Publicación:
Public Understanding of Science
- Volúmen:
15
- Número:
1
- Periodo:
enero 2006
- ISSN:
09636625
- SrcID:
09636625-2006-01.txt
- Documento número 592968
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:20:17 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:20:17 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
"Words of mass destruction": British newspaper coverage of the genetically modified food debate, expert and non-expert reactions
- Autor:
Guy Cook
Peter T. Robbins
Elisa Pieri
- Página:
5
- Publicación:
Public Understanding of Science
- Volúmen:
15
- Número:
1
- Periodo:
enero 2006
- ISSN:
09636625
- SrcID:
09636625-2006-01.txt
- Documento número 1296545
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 11:44:05 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 11:44:05 a. m.
- Enlace directo