- pub = ("American Journal of Clinical Nutrition")
- Artículo:
Body mass index and fat mass are the primary correlates of insulin resistance in nondiabetic stage 3–4 chronic kidney disease patients
- Autor:
M Luisa Trirogoff
Ayumi Shintani
Jonathan Himmelfarb
- Página:
1642
- Sección:
Cardiovascular disease risk
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
86
- Número:
6
- Periodo:
Diciembre 2007
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2007-12.txt
- Documento número 623873
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:23:55 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:23:55 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Accuracy of the Atwater factors and related food energy conversion factors with low-fat, high-fiber diets when energy intake is reduced spontaneously
- Autor:
Maggie L Zou
Paul J Moughan
Ajay Awati
- Página:
1649
- Sección:
Nutritional status, dietary intake, and body composition
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
86
- Número:
6
- Periodo:
Diciembre 2007
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2007-12.txt
- Documento número 623874
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:23:55 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:23:55 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Dose response to vitamin D supplementation among postmenopausal African American women
- Autor:
Sonia A Talwar
John F Aloia
Simcha Pollack
- Página:
1657
- Sección:
Nutritional status, dietary intake, and body composition
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
86
- Número:
6
- Periodo:
Diciembre 2007
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2007-12.txt
- Documento número 623875
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:23:55 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:23:55 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Same genetic components underlie different measures of sweet taste preference
- Autor:
Kaisu Keskitalo
Hely Tuorila
Tim D Spector
- Página:
1663
- Sección:
Nutritional status, dietary intake, and body composition
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
86
- Número:
6
- Periodo:
Diciembre 2007
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2007-12.txt
- Documento número 623876
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:23:55 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:23:55 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Treatment for 2 mo with n–3 polyunsaturated fatty acids reduces adiposity and some atherogenic factors but does not improve insulin sensitivity in women with type 2 diabetes: a randomized controlled study
- Autor:
Morvarid Kabir
Geraldine Skurnik
Nadia Naour
- Página:
1670
- Sección:
Nutritional status, dietary intake, and body composition
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
86
- Número:
6
- Periodo:
Diciembre 2007
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2007-12.txt
- Documento número 623877
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:23:55 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:23:55 a. m.
- Enlace directo