- pub = ("American Journal Of Clinical Nutrition, The")
- Artículo:
Role of glutamate in neuron-glia metabolic coupling
- Autor:
Pierre J Magistretti
- Página:
875S
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The (Suplemento)
- Volúmen:
90
- Número:
3 (S)
- Periodo:
Septiembre 2009
- ISSN:
00029165 TEM 100th Anniversary Symposium of Umami Discovery: The Roles of Glutamate in Taste, Gastrointestinal Function, Metabolism, and Physiology
- SrcID:
00029165-2009-09-Supl.txt
- Documento número 17876
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:22 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:22 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Symposium summary
- Autor:
John D Fernstrom
- Página:
881S
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The (Suplemento)
- Volúmen:
90
- Número:
3 (S)
- Periodo:
Septiembre 2009
- ISSN:
00029165 TEM 100th Anniversary Symposium of Umami Discovery: The Roles of Glutamate in Taste, Gastrointestinal Function, Metabolism, and Physiology
- SrcID:
00029165-2009-09-Supl.txt
- Documento número 17877
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:22 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:22 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Weight of the nation: moving forward, reversing the trend using medical care
- Autor:
George L Blackburn
- Página:
949
- Sección:
Editorials
- Publicación:
The American Journal ol Clinical Nutrition
- Volúmen:
96
- Número:
5
- Periodo:
Noviembre 2012
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2012-11.txt
- Documento número 19227
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Mitigating factors and metabolic mechanisms in fructose-induced nonalcoholic fatty liver disease: the next challenge
- Autor:
Marc K Hellerstein
- Página:
951
- Sección:
Editorials
- Publicación:
The American Journal ol Clinical Nutrition
- Volúmen:
96
- Número:
5
- Periodo:
Noviembre 2012
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2012-11.txt
- Documento número 19228
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Weight loss and dropout during a commercial weight-loss program including a very-low-calorie diet, a low-calorie diet, or restricted normal food: observational cohort study
- Autor:
Erik Hemmingsson,
Kari Johansson,
Jonas Eriksson, et al.
- Página:
953
- Sección:
Obesity and eating disorders
- Publicación:
The American Journal ol Clinical Nutrition
- Volúmen:
96
- Número:
5
- Periodo:
Noviembre 2012
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2012-11.txt
- Documento número 19229
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
- Enlace directo