- pub = ("American Journal Of Clinical Nutrition, The")
- Artículo:
Introduction of a school fruit program is associated with reduced frequency of consumption of unhealthy snacks
- Autor:
Nina Cecilie Øverby,
Knut-Inge Klepp,
and Elling Bere
- Página:
1100
- Sección:
Nutritional epidemiology and public health
- Publicación:
The American Journal ol Clinical Nutrition
- Volúmen:
96
- Número:
5
- Periodo:
Noviembre 2012
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2012-11.txt
- Documento número 905595
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:14 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:14 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Demographic and socioeconomic correlates of adiposity assessed with dual-energy X-ray absorptiometry in US children and adolescents
- Autor:
Nguyen T Tuan,
Nancy F Butte,
and Youfa Wang
- Página:
1104
- Sección:
Nutritional epidemiology and public health
- Publicación:
The American Journal ol Clinical Nutrition
- Volúmen:
96
- Número:
5
- Periodo:
Noviembre 2012
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2012-11.txt
- Documento número 905596
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:14 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:14 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Dietary phylloquinone intake and risk of type 2 diabetes in elderly subjects at high risk of cardiovascular disease
- Autor:
Núria Ibarrola-Jurado,
Jordi Salas-Salvadó, et al.
- Página:
1113
- Sección:
Nutritional epidemiology and public health
- Publicación:
The American Journal ol Clinical Nutrition
- Volúmen:
96
- Número:
5
- Periodo:
Noviembre 2012
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2012-11.txt
- Documento número 905597
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:14 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:14 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Using gene-environment interaction analyses to clarify the role of well-done meat and heterocyclic amine exposure in the etiology of colorectal polyps
- Autor:
Zhenming Fu,
Martha J Shrubsole,
Guoliang Li, et al.
- Página:
1119
- Sección:
Gene-nutrient interactions
- Publicación:
The American Journal ol Clinical Nutrition
- Volúmen:
96
- Número:
5
- Periodo:
Noviembre 2012
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2012-11.txt
- Documento número 905598
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:14 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:14 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
TCF7L2 genetic variants modulate the effect of dietary fat intake on changes in body composition during a weight-loss intervention
- Autor:
Josiemer Mattei,
Qibin Qi,
Frank B Hu, et al.
- Página:
1129
- Sección:
Gene-nutrient interactions
- Publicación:
The American Journal ol Clinical Nutrition
- Volúmen:
96
- Número:
5
- Periodo:
Noviembre 2012
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2012-11.txt
- Documento número 905599
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:14 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:14 a. m.
- Enlace directo