- importsource = "00029165-2015-01.txt"
- Artículo:
Energy and nutrient density of foods in relation to their carbon footprint
- Autor:
Adam Drewnowski
Colin D Rehm
Agnes Martin
- Página:
184
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
101
- Número:
1
- Periodo:
Enero - 2015
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2015-01.txt
- Documento número 19982
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Fatty acid composition of adipose tissue and colorectal cancer: a case-control study
- Autor:
Vanessa Cottet
Carole Vaysse
Marie-Lorraine Scherrer
- Página:
192
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
101
- Número:
1
- Periodo:
Enero - 2015
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2015-01.txt
- Documento número 19983
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Variation in the SLC23A1 gene does not influence cardiometabolic outcomes to the extent expected given its association with L-ascorbic acid
- Autor:
Kaitlin H Wade
Nita G Forouhi
Derek G Cook, Paul Johnson
- Página:
202
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
101
- Número:
1
- Periodo:
Enero - 2015
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2015-01.txt
- Documento número 19984
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Effectiveness evaluation of the food fortification program of Costa Rica: impact on anemia prevalence and hemoglobin concentrations in women and children
- Autor:
Reynaldo Martorell
Melany Ascencio
Luis Tacsan
- Página:
210
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
101
- Número:
1
- Periodo:
Enero - 2015
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2015-01.txt
- Documento número 19985
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Common variants in CYP2R1 and GC genes are both determinants of serum 25-hydroxyvitamin D concentrations after UVB irradiation and after consumption of vitamin D3–fortified bread and milk during winter in Denmark
- Autor:
Janna Nissen
Ulla Vogel
Gitte Ravn-Haren
- Página:
218
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
101
- Número:
1
- Periodo:
Enero - 2015
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2015-01.txt
- Documento número 19986
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
- Enlace directo