1. importsource = "00029165-2015-01.txt"
Se encontraron 52 resultados.
Artículo:

Energy and nutrient density of foods in relation to their carbon footprint

Autor:

Adam Drewnowski

Colin D Rehm

Agnes Martin

Página:

184

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

101

Número:

1

Periodo:

Enero - 2015

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2015-01.txt

  • Documento número 19982
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Fatty acid composition of adipose tissue and colorectal cancer: a case-control study

Autor:

Vanessa Cottet

Carole Vaysse

Marie-Lorraine Scherrer

Página:

192

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

101

Número:

1

Periodo:

Enero - 2015

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2015-01.txt

  • Documento número 19983
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Variation in the SLC23A1 gene does not influence cardiometabolic outcomes to the extent expected given its association with L-ascorbic acid

Autor:

Kaitlin H Wade

Nita G Forouhi

Derek G Cook, Paul Johnson

Página:

202

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

101

Número:

1

Periodo:

Enero - 2015

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2015-01.txt

  • Documento número 19984
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Effectiveness evaluation of the food fortification program of Costa Rica: impact on anemia prevalence and hemoglobin concentrations in women and children

Autor:

Reynaldo Martorell

Melany Ascencio

Luis Tacsan

Página:

210

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

101

Número:

1

Periodo:

Enero - 2015

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2015-01.txt

  • Documento número 19985
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Common variants in CYP2R1 and GC genes are both determinants of serum 25-hydroxyvitamin D concentrations after UVB irradiation and after consumption of vitamin D3–fortified bread and milk during winter in Denmark

Autor:

Janna Nissen

Ulla Vogel

Gitte Ravn-Haren

Página:

218

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

101

Número:

1

Periodo:

Enero - 2015

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2015-01.txt

  • Documento número 19986
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:33 p. m.
  • Enlace directo