- importsource = "00029165-2016-08.txt"
 
- Artículo:
 Prediagnostic selenium status and hepatobiliary cancer risk in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition cohort
- Autor:
 David J Hughes,
Talita Duarte-Salles,
Sandra Hybsier,
- Página:
 406
- Publicación:
 The American Journal of Clinical Nutriton
- Volúmen:
 104
- Número:
 2
- Periodo:
 agosto 2016
- ISSN:
 00029165
- SrcID:
 00029165-2016-08.txt
- Documento número 20494
 - Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:36 p. m.
 - Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:36 p. m.
 - Enlace directo
 
- Artículo:
 GlycA, a novel proinflammatory glycoprotein biomarker, and high-sensitivity C-reactive protein are inversely associated with sodium intake after controlling for adiposity: the Prevention of Renal and Vascular End-Stage Disease study
- Autor:
 Eke G Gruppen,
Margery A Connelly,
Priya Vart,
- Página:
 423
- Publicación:
 The American Journal of Clinical Nutriton
- Volúmen:
 104
- Número:
 2
- Periodo:
 agosto 2016
- ISSN:
 00029165
- SrcID:
 00029165-2016-08.txt
- Documento número 20495
 - Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:36 p. m.
 - Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:36 p. m.
 - Enlace directo
 
- Artículo:
 Financial incentives increase fruit and vegetable intake among Supplemental Nutrition Assistance Program participants: a randomized controlled trial of the USDA Healthy Incentives Pilot
- Autor:
 Lauren EW Olsho,
Jacob A Klerman,
Parke E Wilde,
- Página:
 423
- Publicación:
 The American Journal of Clinical Nutriton
- Volúmen:
 104
- Número:
 2
- Periodo:
 agosto 2016
- ISSN:
 00029165
- SrcID:
 00029165-2016-08.txt
- Documento número 20496
 - Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:36 p. m.
 - Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:36 p. m.
 - Enlace directo
 
- Artículo:
 ShopSmart 4 Health: results of a randomized controlled trial of a behavioral intervention promoting fruit and vegetable consumption among socioeconomically disadvantaged women
- Autor:
 Kylie Ball,
Sarah A McNaughton,
Ha ND Le,
- Página:
 436
- Publicación:
 The American Journal of Clinical Nutriton
- Volúmen:
 104
- Número:
 2
- Periodo:
 agosto 2016
- ISSN:
 00029165
- SrcID:
 00029165-2016-08.txt
- Documento número 20497
 - Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:36 p. m.
 - Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:36 p. m.
 - Enlace directo
 
- Artículo:
 Genetic and environmental influences on food preferences in adolescence
- Autor:
 Andrea D Smith,
Alison Fildes,
Lucy Cooke
- Página:
 446
- Publicación:
 The American Journal of Clinical Nutriton
- Volúmen:
 104
- Número:
 2
- Periodo:
 agosto 2016
- ISSN:
 00029165
- SrcID:
 00029165-2016-08.txt
- Documento número 20498
 - Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:36 p. m.
 - Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:36 p. m.
 - Enlace directo