1. importsource = "00029165-2016-08.txt"
Se encontraron 74 resultados.
Artículo:

Prediagnostic selenium status and hepatobiliary cancer risk in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition cohort

Autor:

David J Hughes,

Talita Duarte-Salles,

Sandra Hybsier,

Página:

406

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutriton

Volúmen:

104

Número:

2

Periodo:

agosto 2016

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2016-08.txt

  • Documento número 20494
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:36 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:36 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

GlycA, a novel proinflammatory glycoprotein biomarker, and high-sensitivity C-reactive protein are inversely associated with sodium intake after controlling for adiposity: the Prevention of Renal and Vascular End-Stage Disease study

Autor:

Eke G Gruppen,

Margery A Connelly,

Priya Vart,

Página:

423

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutriton

Volúmen:

104

Número:

2

Periodo:

agosto 2016

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2016-08.txt

  • Documento número 20495
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:36 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:36 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Financial incentives increase fruit and vegetable intake among Supplemental Nutrition Assistance Program participants: a randomized controlled trial of the USDA Healthy Incentives Pilot

Autor:

Lauren EW Olsho,

Jacob A Klerman,

Parke E Wilde,

Página:

423

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutriton

Volúmen:

104

Número:

2

Periodo:

agosto 2016

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2016-08.txt

  • Documento número 20496
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:36 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:36 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

ShopSmart 4 Health: results of a randomized controlled trial of a behavioral intervention promoting fruit and vegetable consumption among socioeconomically disadvantaged women

Autor:

Kylie Ball,

Sarah A McNaughton,

Ha ND Le,

Página:

436

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutriton

Volúmen:

104

Número:

2

Periodo:

agosto 2016

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2016-08.txt

  • Documento número 20497
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:36 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:36 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Genetic and environmental influences on food preferences in adolescence

Autor:

Andrea D Smith,

Alison Fildes,

Lucy Cooke

Página:

446

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutriton

Volúmen:

104

Número:

2

Periodo:

agosto 2016

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2016-08.txt

  • Documento número 20498
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:36 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:36 p. m.
  • Enlace directo