- importsource = "01886568-2009-03.txt"
- Artículo:
Mexico’s noble tuna industry
- Autor:
Omar Millán González
- Resumen:
Tuna businessmen have consolidated a successful local industry
- Página:
32
- Sección:
Fishing
- Publicación:
Negocios Internacionales ProMéxico
- Número:
204
- Año:
19
- Periodo:
Marzo 2009
- ISSN:
01886568
- SrcID:
01886568-2009-03.txt
- Documento número 627098
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:24:22 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:24:22 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Private lables, well – rounded Business
- Resumen:
Private labels or store brands have an important share of global markets and they continue to grow
- Página:
34
- Sección:
Business tips
- Publicación:
Negocios Internacionales ProMéxico
- Número:
204
- Año:
19
- Periodo:
Marzo 2009
- ISSN:
01886568
- SrcID:
01886568-2009-03.txt
- Documento número 627099
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:24:22 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:24:22 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Exports flavors
- Autor:
Emmanuel López – López
- Resumen:
The world embraces Mexican flavors, the demand for the country’s great variety
- Página:
36
- Sección:
Cover feature
- Publicación:
Negocios Internacionales ProMéxico
- Número:
204
- Año:
19
- Periodo:
Marzo 2009
- ISSN:
01886568
- SrcID:
01886568-2009-03.txt
- Documento número 627100
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:24:22 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:24:22 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Mexican with Mexican, the best pairing
- Autor:
Francisco Vernis
- Resumen:
The traditional dish of chicken in mole poblano can go with a beer or even tequila, but it can also go with salsa
- Página:
44
- Sección:
Lyfestyle
- Publicación:
Negocios Internacionales ProMéxico
- Número:
204
- Año:
19
- Periodo:
Marzo 2009
- ISSN:
01886568
- SrcID:
01886568-2009-03.txt
- Documento número 627101
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:24:22 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:24:22 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Gastronomic Fusion into México’s kitchens
- Autor:
Mauricio Zabalgoitia
- Resumen:
Through the achievements of internationally distinguished young Mexican chefs
- Página:
48
- Sección:
Lyfestyle
- Publicación:
Negocios Internacionales ProMéxico
- Número:
204
- Año:
19
- Periodo:
Marzo 2009
- ISSN:
01886568
- SrcID:
01886568-2009-03.txt
- Documento número 627102
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:24:22 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:24:22 a. m.
- Enlace directo