1. sec = ("Nutritional epidemiology and public health:")
Se encontraron 388 resultados.
Artículo:

Dietary fat and plasma total homocysteine concentrations in 2 adult age groups: the Hordaland Homocysteine Study

Autor:

Paula Berstad

Svetlana V Konstantinova

Helga Refsum

Eha Nurk

Stein Emil Vollset

Grethe S Tell

Per M Ueland

Christian A Drevon

Giske Ursin

Página:

1598

Sección:

Nutritional epidemiology and public health:

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

85

Número:

6

Periodo:

junio 2007

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2007-06.txt

  • Documento número 16889
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:17 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:17 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Whole-grain consumption is associated with a reduced risk of noncardiovascular, noncancer death attributed to inflammatory diseases in the Iowa Women's Health Study

Autor:

David R Jacobs

Lene Frost Andersen

Rune Blomhoff

Página:

1606

Sección:

Nutritional epidemiology and public health:

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

85

Número:

6

Periodo:

junio 2007

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2007-06.txt

  • Documento número 16890
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:17 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:17 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Associations between markers of subclinical atherosclerosis and dietary patterns derived by principal components analysis and reduced rank regression in the Multi-Ethnic Study of Atherosclerosis (MESA)

Autor:

Jennifer A Nettleton

Lyn M Steffen

Matthias B Schulze

Nancy S Jenny

R Graham Barr

Alain G Bertoni

David R Jacobs, Jr

Página:

1615

Sección:

Nutritional epidemiology and public health:

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

85

Número:

6

Periodo:

junio 2007

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2007-06.txt

  • Documento número 16891
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:17 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:17 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Protein intake during the period of complementary feeding and early childhood and the association with body mass index and percentage body fat at 7 y of age

Autor:

Anke LB Günther

Anette E Buyken

Anja Kroke

Página:

1626

Sección:

Nutritional epidemiology and public health:

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

85

Número:

6

Periodo:

junio 2007

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2007-06.txt

  • Documento número 16892
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:17 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:17 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Fruit and vegetable intakes, dietary antioxidant nutrients, and total mortality in Spanish adults: findings from the Spanish cohort of the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC-Spain)

Autor:

Antonio Agudo

Laia Cabrera

Pilar Amiano

Eva Ardanaz

Aurelio Barricarte

Toni Berenguer

María D Chirlaque

Miren Dorronsoro

Paula Jakszyn

Nerea Larrañaga

Carmen Martínez

Carmen Navarro

Jose R Quirós

María J Sánchez

María J Tormo

Carlos A González

Página:

1634

Sección:

Nutritional epidemiology and public health:

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

85

Número:

6

Periodo:

junio 2007

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2007-06.txt

  • Documento número 16893
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:17 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:17 p. m.
  • Enlace directo