- sec = ("Nutritional epidemiology and public health:")
- Artículo:
Dietary fat and plasma total homocysteine concentrations in 2 adult age groups: the Hordaland Homocysteine Study
- Autor:
Paula Berstad
Svetlana V Konstantinova
Helga Refsum
Eha Nurk
Stein Emil Vollset
Grethe S Tell
Per M Ueland
Christian A Drevon
Giske Ursin
- Página:
1598
- Sección:
Nutritional epidemiology and public health:
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
85
- Número:
6
- Periodo:
junio 2007
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2007-06.txt
- Documento número 16889
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:17 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:17 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Whole-grain consumption is associated with a reduced risk of noncardiovascular, noncancer death attributed to inflammatory diseases in the Iowa Women's Health Study
- Autor:
David R Jacobs
Lene Frost Andersen
Rune Blomhoff
- Página:
1606
- Sección:
Nutritional epidemiology and public health:
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
85
- Número:
6
- Periodo:
junio 2007
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2007-06.txt
- Documento número 16890
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:17 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:17 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Associations between markers of subclinical atherosclerosis and dietary patterns derived by principal components analysis and reduced rank regression in the Multi-Ethnic Study of Atherosclerosis (MESA)
- Autor:
Jennifer A Nettleton
Lyn M Steffen
Matthias B Schulze
Nancy S Jenny
R Graham Barr
Alain G Bertoni
David R Jacobs, Jr
- Página:
1615
- Sección:
Nutritional epidemiology and public health:
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
85
- Número:
6
- Periodo:
junio 2007
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2007-06.txt
- Documento número 16891
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:17 p. m.
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- Artículo:
Protein intake during the period of complementary feeding and early childhood and the association with body mass index and percentage body fat at 7 y of age
- Autor:
Anke LB Günther
Anette E Buyken
Anja Kroke
- Página:
1626
- Sección:
Nutritional epidemiology and public health:
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
85
- Número:
6
- Periodo:
junio 2007
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2007-06.txt
- Documento número 16892
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:17 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:17 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Fruit and vegetable intakes, dietary antioxidant nutrients, and total mortality in Spanish adults: findings from the Spanish cohort of the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC-Spain)
- Autor:
Antonio Agudo
Laia Cabrera
Pilar Amiano
Eva Ardanaz
Aurelio Barricarte
Toni Berenguer
María D Chirlaque
Miren Dorronsoro
Paula Jakszyn
Nerea Larrañaga
Carmen Martínez
Carmen Navarro
Jose R Quirós
María J Sánchez
María J Tormo
Carlos A González
- Página:
1634
- Sección:
Nutritional epidemiology and public health:
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
85
- Número:
6
- Periodo:
junio 2007
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2007-06.txt
- Documento número 16893
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:17 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:17 p. m.
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