- sec = "Report"
- Artículo:
What Goes into Good Web Design? A Report on the New ACS Web Site
- Autor:
Adam Boyd
Natasha Bruce
- Página:
20
- Sección:
Association Report: ACS Education Division
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
85
- Número:
1
- Periodo:
enero 2008
- ISSN:
00219584
- SrcID:
00219584-2008-01.txt
- Documento número 573078
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:18:00 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:18:00 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
What Goes into Good Web Design? A Report on the New ACS Web Site
- Autor:
Adam Boyd
Natasha Bruce
- Página:
20
- Sección:
Association Report: ACS Education Division
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
85
- Número:
1
- Periodo:
enero 2008
- ISSN:
00219584
- SrcID:
00219584-2008-01.txt
- Documento número 1139346
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 11:25:18 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 11:25:18 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Preparing for Life After Graduate School. An American Chemical Society Workshop
- Autor:
Joel I. Shulman
- Página:
340
- Sección:
Association Report: ACS Education Division
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
85
- Número:
3
- Periodo:
marzo 2008
- ISSN:
00219584
- SrcID:
00219584-2008-03.txt
- Documento número 1139441
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 11:25:19 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 11:25:19 a. m.
- Enlace directo
- Autor:
James O Hill
- Página:
477
- Sección:
Special Task Force Report Can a small-changes approach help address the obesity epidemic? A report of the Joint Task Force of the American Society for Nutrition, Institute of Food Technologists, and International Food Information Council
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
89
- Número:
2
- Periodo:
febrero 2009
- ISSN:
00129038
- SrcID:
00129165-2009-02.txt
- Documento número 631292
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:24:53 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:24:53 a. m.
- Enlace directo