- importsource = "00029165-2008-10.txt"
- Artículo:
Long- term persistence of adaptive thermogenesis in subjects who have maintained a reduced body weight
- Página:
906
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
88
- Número:
4
- Periodo:
octubre 2008
- ISSN:
00129038
- SrcID:
00029165-2008-10.txt
- Documento número 903869
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:59 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:59 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Home use of vegetables oils, markers of systemic inflammation
- Página:
913
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
88
- Número:
4
- Periodo:
octubre 2008
- ISSN:
00129038
- SrcID:
00029165-2008-10.txt
- Documento número 903870
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:59 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:59 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Manipulation of lipid bioaccessibility of almond seeds influences postprandial lipemia in healthy human subjects
- Página:
922
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
88
- Número:
4
- Periodo:
octubre 2008
- ISSN:
00129038
- SrcID:
00029165-2008-10.txt
- Documento número 903871
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:59 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:59 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Nut consumption and risk of heart failure in the Physicians
- Página:
930
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
88
- Número:
4
- Periodo:
octubre 2008
- ISSN:
00129038
- SrcID:
00029165-2008-10.txt
- Documento número 903872
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:59 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:59 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Nutrigenetic association of the 5- lipoxygenase gene with myocardial infarction
- Página:
934
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
88
- Número:
4
- Periodo:
octubre 2008
- ISSN:
00129038
- SrcID:
00029165-2008-10.txt
- Documento número 903873
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:59 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:59 a. m.
- Enlace directo