1. importsource = "00029165-2011-07.txt"
Se encontraron 156 resultados.
Artículo:

Single nucleotide polymorphisms at the ADIPOQ gene locus interact with age and dietary intake of fat to determine serum adiponectin in subjects at risk of the metabolic syndrome

Autor:

Aseel AlSaleh

Sandra D O'Dell

Gary S Frost

Bruce A Griffin

Julie A Lovegrove

Susan A Jebb

Thomas AB Sanders

Página:

262

Publicación:

American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

94

Número:

1

Periodo:

Julio 2011

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2011-07.txt

  • Documento número 18683
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:27 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:27 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Urinary tract stone occurrence in the Women's Health Initiative (WHI) randomized clinical trial of calcium and vitamin D supplements

Autor:

Robert B Wallace

Jean Wactawski-Wende

Mary Jo O'Sullivan

Joseph C Larson

Barbara Cochrane

Margery Gass

Kamal Masaki

Página:

270

Publicación:

American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

94

Número:

1

Periodo:

Julio 2011

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2011-07.txt

  • Documento número 18684
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:27 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:27 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Cognitive function after supplementation with B vitamins and long-chain omega-3 fatty acids: ancillary findings from the SU.FOL.OM3 randomized trial

Autor:

Valentina A Andreeva

Emmanuelle Kesse-Guyot

Pascale Barberger-Gateau

Léopold Fezeu

Serge Hercberg

Pilar Galan

Página:

278

Publicación:

American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

94

Número:

1

Periodo:

Julio 2011

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2011-07.txt

  • Documento número 18685
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:27 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:27 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Inconsistent dietary assessment tools may bias results in assessing the relations between specific foods and coronary heart disease risk in the EPICOR Study

Autor:

Beth N Hopping

Página:

287

Publicación:

American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

94

Número:

1

Periodo:

Julio 2011

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2011-07.txt

  • Documento número 18686
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:27 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:27 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Regarding “Fruit, vegetables, and olive oil and risk of coronary heart disease in Italian women: the EPICOR Study”

Autor:

Bo Qin

Página:

287

Publicación:

American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

94

Número:

1

Periodo:

Julio 2011

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2011-07.txt

  • Documento número 18687
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:27 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:27 p. m.
  • Enlace directo