- importsource = "00029165-2007-12.txt"
- Artículo:
No differences in satiety or energy intake after high-fructose corn syrup, sucrose, or milk preloads
- Autor:
Stijn Soenen
Margriet S Westerterp-Plantenga
- Página:
1586
- Sección:
Obesity and eating disorders
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
86
- Número:
6
- Periodo:
Diciembre 2007
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2007-12.txt
- Documento número 623866
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:23:55 a. m.
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- Enlace directo
- Artículo:
Novel calcium-gelled, alginate-pectin beverage reduced energy intake in nondieting overweight and obese women: interactions with dietary restraint status
- Autor:
Christine L Pelkman
Juan L Navia
Allison E Miller
- Página:
1595
- Sección:
Obesity and eating disorders
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
86
- Número:
6
- Periodo:
Diciembre 2007
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2007-12.txt
- Documento número 623867
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- Enlace directo
- Artículo:
Postprandial ghrelin, cholecystokinin, peptide YY, and appetite before and after weight loss in overweight women with and without polycystic ovary syndrome
- Autor:
Lisa J Moran
Manny Noakes
Peter M Clifton
- Página:
1603
- Sección:
Obesity and eating disorders
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
86
- Número:
6
- Periodo:
Diciembre 2007
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2007-12.txt
- Documento número 623868
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- Artículo:
Comparison of monounsaturated fat with carbohydrates as a replacement for saturated fat in subjects with a high metabolic risk profile: studies in the fasting and postprandial states
- Autor:
Lars Berglund
Michael Lefevre
Henry N Ginsberg
- Página:
1611
- Sección:
Lipids
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
86
- Número:
6
- Periodo:
Diciembre 2007
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2007-12.txt
- Documento número 623869
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- Enlace directo
- Artículo:
Comparison of the effects of fish and fish-oil capsules on the n–3 fatty acid content of blood cells and plasma phospholipids
- Autor:
William S Harris
James V Pottala
Scott A Sands
- Página:
1621
- Sección:
Lipids
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
86
- Número:
6
- Periodo:
Diciembre 2007
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2007-12.txt
- Documento número 623870
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:23:55 a. m.
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