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- Artículo:
Biosynthesis of plant and animal foods
- Autor:
C. Patrick Dunne
- Página:
271
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
61
- Número:
4
- Periodo:
abril 1984
- ISSN:
00219584
- SrcID:
00219584-1984-04.txt
- Documento número 1132514
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 11:24:33 a. m.
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- Artículo:
Postharvest physiology and biochemistry of fruits and vegetables
- Autor:
Norman F. Haard
- Página:
277
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
61
- Número:
4
- Periodo:
abril 1984
- ISSN:
00219584
- SrcID:
00219584-1984-04.txt
- Documento número 1132515
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- Artículo:
Enzyme reactions and acceptability of plant foods
- Autor:
James K. Palmer
- Página:
284
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
61
- Número:
4
- Periodo:
abril 1984
- ISSN:
00219584
- SrcID:
00219584-1984-04.txt
- Documento número 1132516
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- Artículo:
Postmortem biochemistry of meat and fish
- Autor:
Herbert O. Hultin
- Página:
289
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
61
- Número:
4
- Periodo:
abril 1984
- ISSN:
00219584
- SrcID:
00219584-1984-04.txt
- Documento número 1132517
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- Artículo:
Chemical changes in lipids produced by thermal processing
- Autor:
Wassef W. Nawar
- Página:
299
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
61
- Número:
4
- Periodo:
abril 1984
- ISSN:
00219584
- SrcID:
00219584-1984-04.txt
- Documento número 1132518
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 11:24:33 a. m.
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