1. importsource = "00029165-2015-06.txt"
Se encontraron 62 resultados.
Artículo:

Changes in intake of protein foods, carbohydrate amount and quality, and long-term weight change: results from 3 prospective cohorts

Autor:

Jessica D Smith

Tao Hou, David S Ludwig

Eric B Rimm

Página:

1216

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

101

Número:

6

Periodo:

Junio - 2015

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2015-06.txt

  • Documento número 906445
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:21 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:21 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Gains in income during early childhood are associated with decreases in BMI z scores among children in the United States

Autor:

Vanessa M Oddo

Jessica C Jones-Smith

Página:

1225

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

101

Número:

6

Periodo:

Junio - 2015

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2015-06.txt

  • Documento número 906446
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:21 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:21 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Race, vitamin D–binding protein gene polymorphisms, 25-hydroxyvitamin D, and incident diabetes: the Atherosclerosis Risk in Communities (ARIC) Study

Autor:

Jared P Reis

Erin D Michos

Elizabeth Selvin

Página:

1232

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

101

Número:

6

Periodo:

Junio - 2015

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2015-06.txt

  • Documento número 906447
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:21 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:21 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Amino acids, lipid metabolites, and ferritin as potential mediators linking red meat consumption to type 2 diabetes

Autor:

Clemens Wittenbecher

Kristin Mühlenbruch

Janine Kröger

Página:

1241

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

101

Número:

6

Periodo:

Junio - 2015

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2015-06.txt

  • Documento número 906448
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:21 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:21 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Is the degree of food processing and convenience linked with the nutritional quality of foods purchased by US households?

Autor:

Jennifer M Poti

Michelle A Mendez

Shu Wen Ng

Página:

1251

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

101

Número:

6

Periodo:

Junio - 2015

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2015-06.txt

  • Documento número 906449
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:21 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:21 a. m.
  • Enlace directo