- importsource = "00029165-2015-06.txt"
- Artículo:
Changes in intake of protein foods, carbohydrate amount and quality, and long-term weight change: results from 3 prospective cohorts
- Autor:
Jessica D Smith
Tao Hou, David S Ludwig
Eric B Rimm
- Página:
1216
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
101
- Número:
6
- Periodo:
Junio - 2015
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2015-06.txt
- Documento número 906445
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:21 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:21 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Gains in income during early childhood are associated with decreases in BMI z scores among children in the United States
- Autor:
Vanessa M Oddo
Jessica C Jones-Smith
- Página:
1225
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
101
- Número:
6
- Periodo:
Junio - 2015
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2015-06.txt
- Documento número 906446
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:21 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:21 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Race, vitamin D–binding protein gene polymorphisms, 25-hydroxyvitamin D, and incident diabetes: the Atherosclerosis Risk in Communities (ARIC) Study
- Autor:
Jared P Reis
Erin D Michos
Elizabeth Selvin
- Página:
1232
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
101
- Número:
6
- Periodo:
Junio - 2015
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2015-06.txt
- Documento número 906447
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:21 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:21 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Amino acids, lipid metabolites, and ferritin as potential mediators linking red meat consumption to type 2 diabetes
- Autor:
Clemens Wittenbecher
Kristin Mühlenbruch
Janine Kröger
- Página:
1241
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
101
- Número:
6
- Periodo:
Junio - 2015
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2015-06.txt
- Documento número 906448
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:21 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:21 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Is the degree of food processing and convenience linked with the nutritional quality of foods purchased by US households?
- Autor:
Jennifer M Poti
Michelle A Mendez
Shu Wen Ng
- Página:
1251
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
101
- Número:
6
- Periodo:
Junio - 2015
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2015-06.txt
- Documento número 906449
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:21 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:21 a. m.
- Enlace directo