1. importsource = "00029165-2016-02.txt"
Se encontraron 84 resultados.
Artículo:

Capsaicin-induced satiety is associated with gastrointestinal distress but not with the release of satiety hormones.

Autor:

M van Avesaat

FJ Troost

MS Westerterp-Plantenga

Página:

305

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

103

Número:

2

Periodo:

February 2016

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2016-02.txt

  • Documento número 906644
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:23 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:23 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Brain regulation of appetite in twins.

Autor:

SJ Melhorn

S Mehta

M Kratz

Página:

314

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

103

Número:

2

Periodo:

February 2016

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2016-02.txt

  • Documento número 906645
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:23 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:23 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Comparison of the effect of daily consumption of probiotic compared with low-fat conventional yogurt on weight loss in healthy obese women following an energy-restricted diet: a randomized controlled trial.

Autor:

A Madjd

MA Taylor

N Mousavi

Página:

323

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

103

Número:

2

Periodo:

February 2016

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2016-02.txt

  • Documento número 906646
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:23 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:23 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Intakes of fish and polyunsaturated fatty acids and mild-to-severe cognitive impairment risks: a dose-response meta-analysis of 21 cohort studies.

Autor:

Y Zhang

J Chen

J Qiu

Página:

330

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

103

Número:

2

Periodo:

February 2016

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2016-02.txt

  • Documento número 906647
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:23 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:23 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Comparison of the DASH (Dietary Approaches to Stop Hypertension) diet and a higher-fat DASH diet on blood pressure and lipids and lipoproteins: a randomized controlled trial.

Autor:

S Chiu

N Bergeron

PT Williams

Página:

341

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

103

Número:

2

Periodo:

February 2016

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2016-02.txt

  • Documento número 906648
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:23 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:23 a. m.
  • Enlace directo