- importsource = "9615970-2020-01.txt"
- Artículo:
Ambivalence, E.T. Urso has some philosophical ambivalence for us especially for Valentine’s Day.
- Publicación:
Philosophy Now
- Número:
136
- Periodo:
Febrero-Marzo 2020
- ISSN:
09615970
- SrcID:
9615970-2020-01.txt
- Documento número 1716176
- Actualizado el lunes, 13 de marzo de 2023 12:54:05 p. m.
- Creado el lunes, 13 de marzo de 2023 12:54:05 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Etienne de la Boétie (1530-1563), Martin Jenkins looks at the life of an influential early political philosopher.
- Publicación:
Philosophy Now
- Número:
136
- Periodo:
Febrero-Marzo 2020
- ISSN:
09615970
- SrcID:
9615970-2020-01.txt
- Documento número 1716177
- Actualizado el lunes, 13 de marzo de 2023 12:54:05 p. m.
- Creado el lunes, 13 de marzo de 2023 12:54:05 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Gary Cox is the author of several books on existentialism and general philosophy. The 10th anniversary edition of his bestselling self-help book How to Be an Existentialist was published recently. Gavin Smith talks with him about existentialism.
- Publicación:
Philosophy Now
- Número:
136
- Periodo:
Febrero-Marzo 2020
- ISSN:
09615970
- SrcID:
9615970-2020-01.txt
- Documento número 1716178
- Actualizado el lunes, 13 de marzo de 2023 12:54:05 p. m.
- Creado el lunes, 13 de marzo de 2023 12:54:05 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Heraclitus (c.535-475 BCE)
- Autor:
Terence Green
- Publicación:
Philosophy Now
- Número:
136
- Periodo:
Febrero-Marzo 2020
- ISSN:
09615970
- SrcID:
9615970-2020-01.txt
- Documento número 1716179
- Actualizado el lunes, 13 de marzo de 2023 12:54:05 p. m.
- Creado el lunes, 13 de marzo de 2023 12:54:05 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
The Pleasure Principle, Peter Adamson takes pleasure in pondering ancient hedonism.
- Publicación:
Philosophy Now
- Número:
136
- Periodo:
Febrero-Marzo 2020
- ISSN:
09615970
- SrcID:
9615970-2020-01.txt
- Documento número 1716180
- Actualizado el lunes, 13 de marzo de 2023 12:54:05 p. m.
- Creado el lunes, 13 de marzo de 2023 12:54:05 p. m.
- Enlace directo