1. sec = ("Carbohydrate metabolism and diabetes")
Se encontraron 150 resultados.
Artículo:

Relation between estimates of cornstarch digestibility by the Englyst in vitro method and glycemic response, subjective appetite, and short-term food intake in young men

Autor:

G Harvey Anderson

Clara E Cho

Tina Akhavan

Rebecca C Mollard

Página:

932

Sección:

Carbohydrate metabolism and diabetes:

Publicación:

American Journal of Clinical Nutrition, The

Volúmen:

91

Número:

4

Periodo:

Abril 2010

ISSN:

00129038

SrcID:

00129038-2010-04.txt

  • Documento número 699726
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:33:09 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:33:09 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Orange juice neutralizes the proinflammatory effect of a high-fat, high-carbohydrate meal and prevents endotoxin increase and Toll-like receptor expression

Autor:

Husam Ghanim

Chang Ling Sia

Mannish Upadhyay

Kelly Korzeniewski

Página:

940

Sección:

Carbohydrate metabolism and diabetes:

Publicación:

American Journal of Clinical Nutrition, The

Volúmen:

91

Número:

4

Periodo:

Abril 2010

ISSN:

00129038

SrcID:

00129038-2010-04.txt

  • Documento número 699727
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:33:09 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:33:09 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Effects of coffee consumption on subclinical inflammation and other risk factors for type 2 diabetes: a clinical trial

Autor:

Kerstin Kempf

Christian Herder

Iris Erlund

Hubert Kolb

Página:

950

Sección:

Carbohydrate metabolism and diabetes:

Publicación:

American Journal of Clinical Nutrition, The

Volúmen:

91

Número:

4

Periodo:

Abril 2010

ISSN:

00129038

SrcID:

00129038-2010-04.txt

  • Documento número 699728
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:33:09 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:33:09 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Short-term administration of dark chocolate is followed by a significant increase in insulin sensitivity and a decrease in blood pressure in healthy persons

Autor:

Davide Grassi

Cristina Lippi

Stefano Necozione

Giovambattista Desideri

Claudio Ferri

Página:

611

Sección:

Carbohydrate metabolism and diabetes

Publicación:

American Journal of Clinical Nutrition, The

Volúmen:

81

Número:

3

Periodo:

Marzo 2005

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2005-03.txt

  • Documento número 740733
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:37:45 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:37:45 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Short-term administration of dark chocolate is followed by a significant increase in insulin sensitivity and a decrease in blood pressure in healthy persons

Autor:

Davide Grassi

Cristina Lippi

Stefano Necozione

Giovambattista Desideri

Claudio Ferri

Página:

611

Sección:

Carbohydrate metabolism and diabetes

Publicación:

American Journal of Clinical Nutrition, The

Volúmen:

81

Número:

3

Periodo:

Marzo 2005

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2005-03.txt

  • Documento número 902435
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:50 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:50 a. m.
  • Enlace directo