- importsource = "00029165-2008-10.txt"
- Artículo:
Nighttime eating: commonly observed and related to weight gain in an inpatient food intake study
- Página:
900
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
88
- Número:
4
- Periodo:
octubre 2008
- ISSN:
00129038
- SrcID:
00029165-2008-10.txt
- Documento número 17519
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:20 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:20 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Long- term persistence of adaptive thermogenesis in subjects who have maintained a reduced body weight
- Página:
906
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
88
- Número:
4
- Periodo:
octubre 2008
- ISSN:
00129038
- SrcID:
00029165-2008-10.txt
- Documento número 17520
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:20 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:20 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Home use of vegetables oils, markers of systemic inflammation
- Página:
913
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
88
- Número:
4
- Periodo:
octubre 2008
- ISSN:
00129038
- SrcID:
00029165-2008-10.txt
- Documento número 17521
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:20 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:20 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Manipulation of lipid bioaccessibility of almond seeds influences postprandial lipemia in healthy human subjects
- Página:
922
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
88
- Número:
4
- Periodo:
octubre 2008
- ISSN:
00129038
- SrcID:
00029165-2008-10.txt
- Documento número 17522
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:20 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:20 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Nut consumption and risk of heart failure in the Physicians
- Página:
930
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
88
- Número:
4
- Periodo:
octubre 2008
- ISSN:
00129038
- SrcID:
00029165-2008-10.txt
- Documento número 17523
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:20 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:20 p. m.
- Enlace directo