1. importsource = "00029165-2016-02.txt"
Se encontraron 84 resultados.
Artículo:

Comparison of the effect of daily consumption of probiotic compared with low-fat conventional yogurt on weight loss in healthy obese women following an energy-restricted diet: a randomized controlled trial.

Autor:

A Madjd

MA Taylor

N Mousavi

Página:

323

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

103

Número:

2

Periodo:

February 2016

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2016-02.txt

  • Documento número 20297
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:34 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:34 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Intakes of fish and polyunsaturated fatty acids and mild-to-severe cognitive impairment risks: a dose-response meta-analysis of 21 cohort studies.

Autor:

Y Zhang

J Chen

J Qiu

Página:

330

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

103

Número:

2

Periodo:

February 2016

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2016-02.txt

  • Documento número 20298
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:34 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:34 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Comparison of the DASH (Dietary Approaches to Stop Hypertension) diet and a higher-fat DASH diet on blood pressure and lipids and lipoproteins: a randomized controlled trial.

Autor:

S Chiu

N Bergeron

PT Williams

Página:

341

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

103

Número:

2

Periodo:

February 2016

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2016-02.txt

  • Documento número 20299
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:34 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:34 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Exercise performed immediately after fructose ingestion enhances fructose oxidation and suppresses fructose storage.

Autor:

L Egli

V Lecoultre

J Cros

Página:

348

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

103

Número:

2

Periodo:

February 2016

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2016-02.txt

  • Documento número 20300
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:34 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:34 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

The association between dietary saturated fatty acids and ischemic heart disease depends on the type and source of fatty acid in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition–Netherlands cohort.

Autor:

J Praagman

JWJ Beulens

M Alssema,

Página:

356

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

103

Número:

2

Periodo:

February 2016

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2016-02.txt

  • Documento número 20301
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:34 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:34 p. m.
  • Enlace directo