- importsource = "00029165-2016-02.txt"
- Artículo:
Comparison of the effect of daily consumption of probiotic compared with low-fat conventional yogurt on weight loss in healthy obese women following an energy-restricted diet: a randomized controlled trial.
- Autor:
A Madjd
MA Taylor
N Mousavi
- Página:
323
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
103
- Número:
2
- Periodo:
February 2016
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2016-02.txt
- Documento número 20297
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:34 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:34 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Intakes of fish and polyunsaturated fatty acids and mild-to-severe cognitive impairment risks: a dose-response meta-analysis of 21 cohort studies.
- Autor:
Y Zhang
J Chen
J Qiu
- Página:
330
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
103
- Número:
2
- Periodo:
February 2016
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2016-02.txt
- Documento número 20298
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:34 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:34 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Comparison of the DASH (Dietary Approaches to Stop Hypertension) diet and a higher-fat DASH diet on blood pressure and lipids and lipoproteins: a randomized controlled trial.
- Autor:
S Chiu
N Bergeron
PT Williams
- Página:
341
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
103
- Número:
2
- Periodo:
February 2016
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2016-02.txt
- Documento número 20299
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:34 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:34 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Exercise performed immediately after fructose ingestion enhances fructose oxidation and suppresses fructose storage.
- Autor:
L Egli
V Lecoultre
J Cros
- Página:
348
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
103
- Número:
2
- Periodo:
February 2016
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2016-02.txt
- Documento número 20300
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:34 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:34 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
The association between dietary saturated fatty acids and ischemic heart disease depends on the type and source of fatty acid in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition–Netherlands cohort.
- Autor:
J Praagman
JWJ Beulens
M Alssema,
- Página:
356
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
103
- Número:
2
- Periodo:
February 2016
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2016-02.txt
- Documento número 20301
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:34 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:34 p. m.
- Enlace directo