- importsource = "00219584-1984-07.txt"
- Artículo:
Electronegativity equalization with Pauling units
- Autor:
Steven G. Bratsch
- Página:
588
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
61
- Número:
7
- Periodo:
julio 1984
- ISSN:
00219584
- SrcID:
00219584-1984-07.txt
- Documento número 240044
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:11 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:11 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
The enthalpy of vaporization of a small drop
- Autor:
Arthur W. Adamson
Milton Manes
- Página:
590
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
61
- Número:
7
- Periodo:
julio 1984
- ISSN:
00219584
- SrcID:
00219584-1984-07.txt
- Documento número 240045
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:11 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:11 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Coffee, coins, and limiting reagents
- Autor:
Dennis McMinn
- Página:
591
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
61
- Número:
7
- Periodo:
julio 1984
- ISSN:
00219584
- SrcID:
00219584-1984-07.txt
- Documento número 240046
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:11 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:11 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Analogies that indicate the size of atoms and molecules and the magnitude of Avogardo's number
- Autor:
M. Dale Alexander
Gordo J. Ewing
Floyd T. Abbott
- Página:
591
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
61
- Número:
7
- Periodo:
julio 1984
- ISSN:
00219584
- SrcID:
00219584-1984-07.txt
- Documento número 240047
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:11 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:11 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Analytical chemistry of surfaces. Part III. Ion spectroscopy
- Autor:
David M. Hercules
Shirley H. Hercules
- Página:
592
- Publicación:
Journal of Chemical Education
- Volúmen:
61
- Número:
7
- Periodo:
julio 1984
- ISSN:
00219584
- SrcID:
00219584-1984-07.txt
- Documento número 240048
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:11 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:52:11 p. m.
- Enlace directo