- importsource = "00029165-2008-05.txt"
- Artículo:
Protein, weight management, and satiety
- Autor:
Douglas Paddon-Jones
Eric Westman
Richard D Mattes
Robert R Wolfe
Arne Astrup
Margriet Westerterp-Plantenga
- Página:
1558S
- Sección:
Supplement: Protein Summit 2007: Exploring the Impact of High-Quality Protein on Optimal Health:
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
87
- Número:
5
- Periodo:
mayo 2008
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2008-05.txt
- Documento número 17341
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:19 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:19 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Role of dietary protein in the sarcopenia of aging
- Autor:
Douglas Paddon-Jones
Kevin R Short
Wayne W Campbell
Elena Volpi
Robert R Wolfe
- Página:
1562S
- Sección:
Supplement: Protein Summit 2007: Exploring the Impact of High-Quality Protein on Optimal Health:
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
87
- Número:
5
- Periodo:
mayo 2008
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2008-05.txt
- Documento número 17342
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:19 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:19 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Amount and type of protein influences bone health
- Autor:
Robert P Heaney
Donald K Layman
- Página:
1567S
- Sección:
Supplement: Protein Summit 2007: Exploring the Impact of High-Quality Protein on Optimal Health:
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
87
- Número:
5
- Periodo:
mayo 2008
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2008-05.txt
- Documento número 17343
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:19 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:19 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Protein in optimal health: heart disease and type 2 diabetes
- Autor:
Donald K Layman
Peter Clifton
Mary C Gannon
Ronald M Krauss
Frank Q Nuttall
- Página:
1571S
- Sección:
Supplement: Protein Summit 2007: Exploring the Impact of High-Quality Protein on Optimal Health:
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
87
- Número:
5
- Periodo:
mayo 2008
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2008-05.txt
- Documento número 17344
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:19 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:19 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Protein quality assessment: impact of expanding understanding of protein and amino acid needs for optimal health
- Autor:
D Joe Millward
Donald K Layman
Daniel Tomé
Gertjan Schaafsma
- Página:
1576S
- Sección:
Supplement: Protein Summit 2007: Exploring the Impact of High-Quality Protein on Optimal Health:
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
87
- Número:
5
- Periodo:
mayo 2008
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2008-05.txt
- Documento número 17345
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:19 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:19 p. m.
- Enlace directo