- importsource = "00029165-2016-08.txt"
- Artículo:
ShopSmart 4 Health: results of a randomized controlled trial of a behavioral intervention promoting fruit and vegetable consumption among socioeconomically disadvantaged women
- Autor:
Kylie Ball,
Sarah A McNaughton,
Ha ND Le,
- Página:
436
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutriton
- Volúmen:
104
- Número:
2
- Periodo:
agosto 2016
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2016-08.txt
- Documento número 906846
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:24 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:24 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Genetic and environmental influences on food preferences in adolescence
- Autor:
Andrea D Smith,
Alison Fildes,
Lucy Cooke
- Página:
446
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutriton
- Volúmen:
104
- Número:
2
- Periodo:
agosto 2016
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2016-08.txt
- Documento número 906847
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:24 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:24 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
The vitamin D status of the US population from 1988 to 2010 using standardized serum concentrations of 25-hydroxyvitamin D shows recent modest increases
- Autor:
Rosemary L Schleicher,
Maya R Sternberg,
David A Lacher,
- Página:
454
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutriton
- Volúmen:
104
- Número:
2
- Periodo:
agosto 2016
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2016-08.txt
- Documento número 906848
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:24 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:24 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Probable insomnia is associated with future total energy intake and diet quality in men
- Autor:
Feon W Cheng,
Yanping Li,
John W Winkelman,
- Página:
462
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutriton
- Volúmen:
104
- Número:
2
- Periodo:
agosto 2016
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2016-08.txt
- Documento número 906849
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:24 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:24 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Achieving the WHO sodium target: estimation of reductions required in the sodium content of packaged foods and other sources of dietary sodium
- Autor:
Helen Eyles,
Emma Shields,
Jacqui Webster,
- Página:
470
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutriton
- Volúmen:
104
- Número:
2
- Periodo:
agosto 2016
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2016-08.txt
- Documento número 906850
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:24 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:24 a. m.
- Enlace directo