1. importsource = "00029165-2016-08.txt"
Se encontraron 74 resultados.
Artículo:

ShopSmart 4 Health: results of a randomized controlled trial of a behavioral intervention promoting fruit and vegetable consumption among socioeconomically disadvantaged women

Autor:

Kylie Ball,

Sarah A McNaughton,

Ha ND Le,

Página:

436

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutriton

Volúmen:

104

Número:

2

Periodo:

agosto 2016

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2016-08.txt

  • Documento número 906846
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:24 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:24 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Genetic and environmental influences on food preferences in adolescence

Autor:

Andrea D Smith,

Alison Fildes,

Lucy Cooke

Página:

446

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutriton

Volúmen:

104

Número:

2

Periodo:

agosto 2016

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2016-08.txt

  • Documento número 906847
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:24 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:24 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

The vitamin D status of the US population from 1988 to 2010 using standardized serum concentrations of 25-hydroxyvitamin D shows recent modest increases

Autor:

Rosemary L Schleicher,

Maya R Sternberg,

David A Lacher,

Página:

454

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutriton

Volúmen:

104

Número:

2

Periodo:

agosto 2016

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2016-08.txt

  • Documento número 906848
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:24 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:24 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Probable insomnia is associated with future total energy intake and diet quality in men

Autor:

Feon W Cheng,

Yanping Li,

John W Winkelman,

Página:

462

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutriton

Volúmen:

104

Número:

2

Periodo:

agosto 2016

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2016-08.txt

  • Documento número 906849
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:24 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:24 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Achieving the WHO sodium target: estimation of reductions required in the sodium content of packaged foods and other sources of dietary sodium

Autor:

Helen Eyles,

Emma Shields,

Jacqui Webster,

Página:

470

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutriton

Volúmen:

104

Número:

2

Periodo:

agosto 2016

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2016-08.txt

  • Documento número 906850
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:24 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:24 a. m.
  • Enlace directo