1. sec = ("Cardiovascular disease risk:")
Se encontraron 154 resultados.
Artículo:

Dietary -linolenic acid inhibits proinflammatory cytokine production by peripheral blood mononuclear cells in hypercholesterolemic subjects

Autor:

Guixiang Zhao

Terry D Etherton

Keith R Martin

Peter J Gillies

Sheila G West

Penny M Kris-Etherton

Página:

385

Sección:

Cardiovascular disease risk:

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

85

Número:

2

Periodo:

febrero 2007

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2007-02.txt

  • Documento número 565686
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:17:05 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:17:05 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Caffeinated beverage intake and the risk of heart disease mortality in the elderly: a prospective analysis

Autor:

James A Greenberg

Christopher C Dunbar

Roseanne Schnoll

Rodamanthos Kokolis

Spyro Kokolis

John Kassotis

Página:

392

Sección:

Cardiovascular disease risk:

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

85

Número:

2

Periodo:

febrero 2007

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2007-02.txt

  • Documento número 565687
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:17:05 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:17:05 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Whole-grain intake and carotid artery atherosclerosis in a multiethnic cohort: the Insulin Resistance Atherosclerosis Study

Autor:

Philip B Mellen

Angela D Liese

Janet A Tooze

Mara Z Vitolins

Lynne E Wagenknecht

David M Herrington

Página:

1495

Sección:

Cardiovascular disease risk:

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

85

Número:

6

Periodo:

junio 2007

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2007-06.txt

  • Documento número 565733
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:17:06 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:17:06 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Snack chips fried in corn oil alleviate cardiovascular disease risk factors when substituted for low-fat or high-fat snacks

Autor:

Marie-Pierre St-Onge

Inmaculada Aban

Aubrey Bosarge

Barbara Gower

Kari D Hecker

David B Allison

Página:

1503

Sección:

Cardiovascular disease risk:

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

85

Número:

6

Periodo:

junio 2007

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2007-06.txt

  • Documento número 565734
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:17:06 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:17:06 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Keith N Frayn

Autor:

Mechanisms for the acute effect of fructose on postprandial lipemia

Mary F-F Chong

Barbara A Fielding

Página:

1511

Sección:

Cardiovascular disease risk:

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

85

Número:

6

Periodo:

junio 2007

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2007-06.txt

  • Documento número 565735
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:17:06 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:17:06 a. m.
  • Enlace directo