- sec = ("Cardiovascular disease risk:")
- Artículo:
Dietary -linolenic acid inhibits proinflammatory cytokine production by peripheral blood mononuclear cells in hypercholesterolemic subjects
- Autor:
Guixiang Zhao
Terry D Etherton
Keith R Martin
Peter J Gillies
Sheila G West
Penny M Kris-Etherton
- Página:
385
- Sección:
Cardiovascular disease risk:
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
85
- Número:
2
- Periodo:
febrero 2007
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2007-02.txt
- Documento número 565686
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:17:05 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:17:05 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Caffeinated beverage intake and the risk of heart disease mortality in the elderly: a prospective analysis
- Autor:
James A Greenberg
Christopher C Dunbar
Roseanne Schnoll
Rodamanthos Kokolis
Spyro Kokolis
John Kassotis
- Página:
392
- Sección:
Cardiovascular disease risk:
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
85
- Número:
2
- Periodo:
febrero 2007
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2007-02.txt
- Documento número 565687
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:17:05 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:17:05 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Whole-grain intake and carotid artery atherosclerosis in a multiethnic cohort: the Insulin Resistance Atherosclerosis Study
- Autor:
Philip B Mellen
Angela D Liese
Janet A Tooze
Mara Z Vitolins
Lynne E Wagenknecht
David M Herrington
- Página:
1495
- Sección:
Cardiovascular disease risk:
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
85
- Número:
6
- Periodo:
junio 2007
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2007-06.txt
- Documento número 565733
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:17:06 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:17:06 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Snack chips fried in corn oil alleviate cardiovascular disease risk factors when substituted for low-fat or high-fat snacks
- Autor:
Marie-Pierre St-Onge
Inmaculada Aban
Aubrey Bosarge
Barbara Gower
Kari D Hecker
David B Allison
- Página:
1503
- Sección:
Cardiovascular disease risk:
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
85
- Número:
6
- Periodo:
junio 2007
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2007-06.txt
- Documento número 565734
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:17:06 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:17:06 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Keith N Frayn
- Autor:
Mechanisms for the acute effect of fructose on postprandial lipemia
Mary F-F Chong
Barbara A Fielding
- Página:
1511
- Sección:
Cardiovascular disease risk:
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
85
- Número:
6
- Periodo:
junio 2007
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2007-06.txt
- Documento número 565735
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:17:06 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:17:06 a. m.
- Enlace directo