- importsource = "00029165-2008-08.txt"
- Artículo:
The Three-Factor Eating Questionnaire, body mass index, and responses to sweet and salty fatty foods: a twin study of genetic and environmental associations
- Autor:
Kaisu Keskitalo
Hely Tuorila
Tim D Spector
Lynn F Cherkas
Antti Knaapila
Jaakko Kaprio
Karri Silventoinen
Markus Perola
- Página:
263
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
88
- Número:
2
- Periodo:
agosto 2008
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2008-08.txt
- Documento número 903794
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:59 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:59 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Dietary monounsaturated fat activates metabolic pathways for triglyceride-rich lipoproteins that involve apolipoproteins E and C-III
- Autor:
Chunyu Zheng
Christina Khoo
Jeremy Furtado
Katsunori Ikewaki
Frank M Sacks
- Página:
272
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
88
- Número:
2
- Periodo:
agosto 2008
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2008-08.txt
- Documento número 903795
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:59 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:59 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Inclusion of 10% fish oil in mixed medium-chain triacylglycerol–long-chain triacylglycerol emulsions increases plasma triacylglycerol clearance and induces rapid eicosapentaenoic acid (20:5n–3) incorporation into blood cell phospholipids
- Autor:
Christian M Simoens
Richard J Deckelbaum
Jacques J Massaut
Yvon A Carpentier
- Página:
282
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
88
- Número:
2
- Periodo:
agosto 2008
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2008-08.txt
- Documento número 903796
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:59 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:59 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Food patterns and cardiovascular disease risk factors: The Swedish INTERGENE research program
- Autor:
Christina M Berg
Georgios Lappas
Elisabeth Strandhagen
Alicja Wolk
Kjell Torén
Annika Rosengren
Nibia Aires
Dag S Thelle
Lauren Lissner
- Página:
289
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
88
- Número:
2
- Periodo:
agosto 2008
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2008-08.txt
- Documento número 903797
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:59 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:59 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Soy food consumption does not lower LDL cholesterol in either equol or nonequol producers
- Autor:
Alicia A Thorp
Peter RC Howe
Trevor A Mori
Alison M Coates
Jonathan D Buckley
Jonathan Hodgson
Jackie Mansour
Barbara J Meyer
- Página:
298
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
88
- Número:
2
- Periodo:
agosto 2008
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2008-08.txt
- Documento número 903798
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:59 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:59 a. m.
- Enlace directo