1. importsource = "00029165-2008-08.txt"
Se encontraron 93 resultados.
Artículo:

The Three-Factor Eating Questionnaire, body mass index, and responses to sweet and salty fatty foods: a twin study of genetic and environmental associations

Autor:

Kaisu Keskitalo

Hely Tuorila

Tim D Spector

Lynn F Cherkas

Antti Knaapila

Jaakko Kaprio

Karri Silventoinen

Markus Perola

Página:

263

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

88

Número:

2

Periodo:

agosto 2008

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2008-08.txt

  • Documento número 903794
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:59 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:59 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Dietary monounsaturated fat activates metabolic pathways for triglyceride-rich lipoproteins that involve apolipoproteins E and C-III

Autor:

Chunyu Zheng

Christina Khoo

Jeremy Furtado

Katsunori Ikewaki

Frank M Sacks

Página:

272

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

88

Número:

2

Periodo:

agosto 2008

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2008-08.txt

  • Documento número 903795
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:59 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:59 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Inclusion of 10% fish oil in mixed medium-chain triacylglycerol–long-chain triacylglycerol emulsions increases plasma triacylglycerol clearance and induces rapid eicosapentaenoic acid (20:5n–3) incorporation into blood cell phospholipids

Autor:

Christian M Simoens

Richard J Deckelbaum

Jacques J Massaut

Yvon A Carpentier

Página:

282

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

88

Número:

2

Periodo:

agosto 2008

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2008-08.txt

  • Documento número 903796
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:59 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:59 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Food patterns and cardiovascular disease risk factors: The Swedish INTERGENE research program

Autor:

Christina M Berg

Georgios Lappas

Elisabeth Strandhagen

Alicja Wolk

Kjell Torén

Annika Rosengren

Nibia Aires

Dag S Thelle

Lauren Lissner

Página:

289

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

88

Número:

2

Periodo:

agosto 2008

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2008-08.txt

  • Documento número 903797
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:59 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:59 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Soy food consumption does not lower LDL cholesterol in either equol or nonequol producers

Autor:

Alicia A Thorp

Peter RC Howe

Trevor A Mori

Alison M Coates

Jonathan D Buckley

Jonathan Hodgson

Jackie Mansour

Barbara J Meyer

Página:

298

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

88

Número:

2

Periodo:

agosto 2008

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2008-08.txt

  • Documento número 903798
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:59 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:59 a. m.
  • Enlace directo