- importsource = "00029165-2011-03.txt"
- Artículo:
Fish consumption and risk of stroke in Swedish women
- Autor:
Susanna C Larsson
Jarmo Virtamo
Alicja Wolk
- Página:
487
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
93
- Número:
3
- Periodo:
Marzo 2011
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2011-03.txt
- Documento número 904873
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:08 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:08 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Effects of meals rich in either monounsaturated or saturated fat on lipid concentrations and on insulin secretion and action in subjects with high fasting triglyceride concentrations
- Autor:
Sergio Lopez
Beatriz Bermudez
Almudena Ortega
Lourdes M Varela
Yolanda M Pacheco
Jose Villar
Rocio Abia
Francisco JG Muriana
- Página:
494
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
93
- Número:
3
- Periodo:
Marzo 2011
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2011-03.txt
- Documento número 904874
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:08 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:08 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Endothelial function is impaired after a high-salt meal in healthy subjects
- Autor:
Kacie M Dickinson
Peter M Clifton
Jennifer B Keogh
- Página:
500
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
93
- Número:
3
- Periodo:
Marzo 2011
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2011-03.txt
- Documento número 904875
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:08 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:08 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Black and green tea consumption and the risk of coronary artery disease: a meta-analysis
- Autor:
Ze-Mu Wang
Bo Zhou
Yong-Sheng Wang
Qing-Yue Gong
Qi-Ming Wang
Jian-Jun Yan
Wei Gao
Lian-Sheng Wang
- Página:
506
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
93
- Número:
3
- Periodo:
Marzo 2011
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2011-03.txt
- Documento número 904876
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:08 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:08 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Low-fat dietary pattern and change in body-composition traits in the Women's Health Initiative Dietary Modification Trial
- Autor:
Cara L Carty
Charles Kooperberg
Marian L Neuhouser
Lesley Tinker
Barbara Howard
Jean Wactawski-Wende
Shirley AA Beresford
Linda Snetselaar
Mara Vitolins
Matthew Allison
Nicole Budrys
Ross Prentice
Ulrike Peters
- Página:
516
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
93
- Número:
3
- Periodo:
Marzo 2011
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2011-03.txt
- Documento número 904877
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:08 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:08 a. m.
- Enlace directo