- sec = "Snacktime"
- Artículo:
The dish: A Feast for the Eye
- Resumen:
Cuisine-scene designer Marije Vogelzang serves up meaningful meals in Rotterdam
- Página:
142
- Sección:
Snacktime
- Publicación:
Frame
- Número:
46
- Periodo:
September October 2005
- ISSN:
172962
- SrcID:
172962-2005-05.txt
- Documento número 671193
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:29:49 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:29:49 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
The chef: one-man show
- Resumen:
Masculine capers in the kitchen, as revealed by Franke Elshout
- Página:
148
- Sección:
Snacktime
- Publicación:
Frame
- Número:
46
- Periodo:
September October 2005
- ISSN:
172962
- SrcID:
172962-2005-05.txt
- Documento número 671194
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:29:49 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:29:49 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
The space: that vacant look
- Resumen:
A disposable restaurant in Antwerp by Pauwels an De Haas
- Página:
150
- Sección:
Snacktime
- Publicación:
Frame
- Número:
46
- Periodo:
September October 2005
- ISSN:
172962
- SrcID:
172962-2005-05.txt
- Documento número 671195
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:29:49 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:29:49 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
The space: the littoral zone
- Resumen:
A skewered sky shapes the ceiling of a New York restaurant by Lewis.Tsurumaki.Lewis
- Página:
154
- Sección:
Snacktime
- Publicación:
Frame
- Número:
46
- Periodo:
September October 2005
- ISSN:
172962
- SrcID:
172962-2005-05.txt
- Documento número 671196
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:29:49 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:29:49 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
The space: walls, molls and dolls
- Resumen:
Urban Salon slaps local imagery on a pub-restaurant in London
- Página:
158
- Sección:
Snacktime
- Publicación:
Frame
- Número:
46
- Periodo:
September October 2005
- ISSN:
172962
- SrcID:
172962-2005-05.txt
- Documento número 671197
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:29:49 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:29:49 a. m.
- Enlace directo