- Artículo:
Myocardial infarction in relation to mercury and fatty acids from fish: a risk-benefit analysis based on pooled Finnish and Swedish data in men
- Autor:
Maria Wennberg, Ulf Strömberg, Ingvar A Bergdahl, Jan-Håkan Jansson, Jussi Kauhanen, Margareta Norberg, Jukka T Salonen, Staffan Skerfving, Tomi-Pekka Tuomainen, Bengt Vessby, and Jyrki K Virtanen
- Página:
706
- Sección:
Cardiovascular disease risk
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
96
- Número:
4
- Periodo:
Octubre 2012
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2012-10.txt
- Documento número 19202
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
- Enlace directo