- importsource = "00029165-2012-04.txt"
- Artículo:
Adequacy of family foods for complementary feeding
- Autor:
Lindsay H Allen
- Página:
785
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
95
- Número:
4
- Periodo:
abril 2012
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2012-04.txt
- Documento número 18999
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Coffee consumption and risk of chronic diseases: changing our views
- Autor:
Esther Lopez-Garcia
- Página:
787
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
95
- Número:
4
- Periodo:
abril 2012
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2012-04.txt
- Documento número 19000
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Experimental research on the relation between food price changes and food-purchasing patterns: a targeted review
- Autor:
Leonard H Epstein
Noelle Jankowiak
Chantal Nederkoorn
- Página:
789
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
95
- Número:
4
- Periodo:
abril 2012
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2012-04.txt
- Documento número 19001
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Frequent ice cream consumption is associated with reduced striatal response to receipt of an ice cream–based milkshake
- Autor:
Kyle S Burger
Eric Stice
- Página:
810
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
95
- Número:
4
- Periodo:
abril 2012
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2012-04.txt
- Documento número 19002
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Sleep restriction leads to increased activation of brain regions sensitive to food stimuli
- Autor:
Marie-Pierre St-Onge
Andrew McReynolds
Zalak B Trivedi
- Página:
818
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
95
- Número:
4
- Periodo:
abril 2012
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2012-04.txt
- Documento número 19003
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
- Enlace directo