- isn = "00029165 TEM 100th Anniversary Symposium of Umami Discovery: The Roles of Glutamate in Taste, Gastrointestinal Function, Metabolism, and Physiology"
- Artículo:
Introduction to the symposium
- Autor:
John D Fernstrom
- Página:
705S
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The (Suplemento)
- Volúmen:
90
- Número:
3 (S)
- Periodo:
Septiembre 2009
- ISSN:
00029165 TEM 100th Anniversary Symposium of Umami Discovery: The Roles of Glutamate in Taste, Gastrointestinal Function, Metabolism, and Physiology
- SrcID:
00029165-2009-09-Supl.txt
- Documento número 17848
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:22 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:22 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
The gourmet ape: evolution and human food preferences
- Autor:
John R Krebs
- Página:
707S
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The (Suplemento)
- Volúmen:
90
- Número:
3 (S)
- Periodo:
Septiembre 2009
- ISSN:
00029165 TEM 100th Anniversary Symposium of Umami Discovery: The Roles of Glutamate in Taste, Gastrointestinal Function, Metabolism, and Physiology
- SrcID:
00029165-2009-09-Supl.txt
- Documento número 17849
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:22 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:22 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Umami and the foods of classical antiquity
- Autor:
Robert I Curtis
- Página:
712S
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The (Suplemento)
- Volúmen:
90
- Número:
3 (S)
- Periodo:
Septiembre 2009
- ISSN:
00029165 TEM 100th Anniversary Symposium of Umami Discovery: The Roles of Glutamate in Taste, Gastrointestinal Function, Metabolism, and Physiology
- SrcID:
00029165-2009-09-Supl.txt
- Documento número 17850
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:22 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:22 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Glutamate: from discovery as a food flavor to role as a basic taste (umami)
- Autor:
Kenzo Kurihara
- Página:
719S
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The (Suplemento)
- Volúmen:
90
- Número:
3 (S)
- Periodo:
Septiembre 2009
- ISSN:
00029165 TEM 100th Anniversary Symposium of Umami Discovery: The Roles of Glutamate in Taste, Gastrointestinal Function, Metabolism, and Physiology
- SrcID:
00029165-2009-09-Supl.txt
- Documento número 17851
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:22 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:22 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Sensory and receptor responses to umami: an overview of pioneering work
- Autor:
Gary K Beauchamp
- Página:
723S
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The (Suplemento)
- Volúmen:
90
- Número:
3 (S)
- Periodo:
Septiembre 2009
- ISSN:
00029165 TEM 100th Anniversary Symposium of Umami Discovery: The Roles of Glutamate in Taste, Gastrointestinal Function, Metabolism, and Physiology
- SrcID:
00029165-2009-09-Supl.txt
- Documento número 17852
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:22 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:22 p. m.
- Enlace directo