1. importsource = "00029165-2008-03.txt"
Se encontraron 111 resultados.
Artículo:

Visceral adipose tissue and the ratio of visceral to subcutaneous adipose tissue are greater in adults with than in those without spinal cord injury, despite matching waist circumferences

Autor:

Lesley A Edwards

Joanne M Bugaresti

Andrea C Buchholz

Página:

600

Sección:

Nutritional status, dietary intake, and body composition:

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

87

Número:

3

Periodo:

Marzo 2008

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2008-03.txt

  • Documento número 17209
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:19 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:19 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Vitamin D insufficiency in southern Arizona

Autor:

Elizabeth T Jacobs

David S Alberts

Janet A Foote

Página:

608

Sección:

Nutritional status, dietary intake, and body composition:

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

87

Número:

3

Periodo:

Marzo 2008

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2008-03.txt

  • Documento número 17210
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:19 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:19 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

The use of multiple logistic regression to identify risk factors associated with anemia and iron deficiency in a convenience sample of 12–36-mo-old children from low-income families

Autor:

Julie M Schneider

Mary L Fujii

Catherine L Lamp

Página:

614

Sección:

Nutritional status, dietary intake, and body composition:

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

87

Número:

3

Periodo:

Marzo 2008

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2008-03.txt

  • Documento número 17211
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:19 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:19 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Weight-loss diet that includes consumption of medium-chain triacylglycerol oil leads to a greater rate of weight and fat mass loss than does olive oil

Autor:

Marie-Pierre St-Onge

Aubrey Bosarge

Página:

621

Sección:

Nutritional status, dietary intake, and body composition:

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

87

Número:

3

Periodo:

Marzo 2008

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2008-03.txt

  • Documento número 17212
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:19 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:19 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Glycemic index, glycemic load, and chronic disease risk—a meta-analysis of observational studies

Autor:

Alan W Barclay

Peter Petocz

Joanna McMillan-Price

Página:

627

Sección:

Carbohydrate metabolism and diabetes:

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

87

Número:

3

Periodo:

Marzo 2008

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2008-03.txt

  • Documento número 17213
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:19 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:19 p. m.
  • Enlace directo