- importsource = "00280836-2011-12-08.txt"
- Artículo:
Ocean conservation: Uncertain sanctuary
- Autor:
Daniel Cressey
- Resumen:
Nations are racing to establish marine protected areas, but it's not clear whether many are living up to the name.
- Página:
166
- Publicación:
Nature
- Volúmen:
480
- Número:
7376
- Fecha:
8 diciembre 2011
- ISSN:
00280836
- SrcID:
00280836-2011-12-08.txt
- Documento número 311890
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:58:45 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:58:45 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Out-of-body experience: Master of illusion
- Autor:
Ed Yong
- Resumen:
Henrik Ehrsson uses mannequins, rubber arms and virtual reality to create body illusions, all in the name of neuroscience.
- Página:
168
- Publicación:
Nature
- Volúmen:
480
- Número:
7376
- Fecha:
8 diciembre 2011
- ISSN:
00280836
- SrcID:
00280836-2011-12-08.txt
- Documento número 311891
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:58:45 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:58:45 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Technology: Asia's space race
- Autor:
James Clay Moltz
- Resumen:
Greater global cooperation is needed to avert the risk of further militarization.
- Página:
171
- Publicación:
Nature
- Volúmen:
480
- Número:
7376
- Fecha:
8 diciembre 2011
- ISSN:
00280836
- SrcID:
00280836-2011-12-08.txt
- Documento número 311892
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:58:45 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:58:45 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Social science: Open up online research
- Autor:
Alexander Halavais
- Resumen:
Social media hold a treasure trove of information. But the secretive methods of ethics review boards are hindering their analysis.
- Página:
174
- Publicación:
Nature
- Volúmen:
480
- Número:
7376
- Fecha:
8 diciembre 2011
- ISSN:
00280836
- SrcID:
00280836-2011-12-08.txt
- Documento número 311893
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:58:45 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:58:45 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Neuroscience: Scent and sensibility
- Autor:
Chris Loss
- Resumen:
A wide-ranging exploration of flavour that takes in evolution and physiology — and it suggests it could be key to a healthier future. Review of Neurogastronomy: How the Brain Creates Flavor and Why It Matters, by Gordon M. Shepherd
- Página:
176
- Publicación:
Nature
- Volúmen:
480
- Número:
7376
- Fecha:
8 diciembre 2011
- ISSN:
00280836
- SrcID:
00280836-2011-12-08.txt
- Documento número 311894
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:58:45 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:58:45 p. m.
- Enlace directo