- importsource = "0029666X-2016-04.txt"
- Artículo:
The Hospital Community Benefit Program: Implications for Food and Nutrition Professionals
- Autor:
Sheila Erin Fleischhacker
Gowri Ramachandran
- Página:
191
- Publicación:
Nutrition Today
- Volúmen:
51
- Número:
4
- Periodo:
julio - agosto 2016
- ISSN:
0029666X
- SrcID:
0029666X-2016-04.txt
- Documento número 1230160
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 11:36:58 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 11:36:58 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Herbs, Spices, and Flavorings: Part 2: New World Contributions
- Autor:
Grivetti, Louis E.
- Página:
194
- Publicación:
Nutrition Today
- Volúmen:
51
- Número:
4
- Periodo:
julio - agosto 2016
- ISSN:
0029666X
- SrcID:
0029666X-2016-04.txt
- Documento número 1230161
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 11:36:58 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 11:36:58 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Tomato Consumption in the United States and Its Relationship to the US Department of Agriculture Food Pattern: Results From What We Eat in America 2005–2010
- Autor:
Kristin J. Reimers
Debra R. Keast
- Página:
198
- Publicación:
Nutrition Today
- Volúmen:
51
- Número:
4
- Periodo:
julio - agosto 2016
- ISSN:
0029666X
- SrcID:
0029666X-2016-04.txt
- Documento número 1230162
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 11:36:58 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 11:36:58 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Eating Ready-to-Eat Cereal for Breakfast is Positively Associated With Daily Nutrient Intake, but Not Weight, in Mexican-American Children and Adolescents: National Health and...
- Autor:
Solange S. Pineda Vargas
Carol E O’Neil
Debra R. Keast
- Página:
206
- Publicación:
Nutrition Today
- Volúmen:
51
- Número:
4
- Periodo:
julio - agosto 2016
- ISSN:
0029666X
- SrcID:
0029666X-2016-04.txt
- Documento número 1230163
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 11:36:58 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 11:36:58 a. m.
- Enlace directo