- importsource = "00029165-2010-10.txt"
- Artículo:
Mediterranean and carbohydrate-restricted diets and mortality among elderly men: a cohort study in Sweden
- Autor:
Per Sjögren
Wulf Becker
Eva Warensjö
Erika Olsson
Liisa Byberg
Inga-Britt Gustafsson
Brita Karlström
Tommy Cederholm
- Página:
967
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
92
- Número:
4
- Periodo:
Octubre 2010
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2010-10.txt
- Documento número 904744
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:06 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:06 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Adipose tissue transcriptome reflects variations between subjects with continued weight loss and subjects regaining weight 6 mo after caloric restriction independent of energy intake
- Autor:
Adriana Márquez-Quiñones
David M Mutch
Cyrille Debard
Ping Wang
Marion Combes
Balbine Roussel
Claus Holst
J Alfredo Martinez
Teodora Handjieva-Darlenska
Pavla Kalouskova
Susan Jebb
Dimitris Babalis
Andreas FH Pfeiffer
Thomas M Larsen
Arne Astrup
Wim HM Saris
Edwin Mariman
Karine Clément
Hubert Vidal
Dominique Langin
Nathalie Viguerie
- Página:
975
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
92
- Número:
4
- Periodo:
Octubre 2010
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2010-10.txt
- Documento número 904745
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:06 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:06 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Use of dietary supplements among active-duty US Army soldiers
- Autor:
Harris R Lieberman
Trisha B Stavinoha
Susan M McGraw
Alan White
Louise S Hadden
Bernadette P Marriott
- Página:
985
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
92
- Número:
4
- Periodo:
Octubre 2010
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2010-10.txt
- Documento número 904746
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:06 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:06 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Antioxidant-rich spice added to hamburger meat during cooking results in reduced meat, plasma, and urine malondialdehyde concentrations
- Autor:
Duane D Mellor
Hilary Hamer
Stephen Smyth
Stephen L Atkin
Fraser L Courts
- Página:
996
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
92
- Número:
4
- Periodo:
Octubre 2010
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2010-10.txt
- Documento número 904747
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:06 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:06 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Reply to DD Mellor et al
- Autor:
Zhaoping Li
Susanne M Henning
Yanjun Zhang
Alona Zerlin
Luyi Li
Kun Gao
Ru-Po Lee
Hannah Karp
Gail Thames
Susan Bowerman
David Heber
- Página:
997
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
92
- Número:
4
- Periodo:
Octubre 2010
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2010-10.txt
- Documento número 904748
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:06 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:06 a. m.
- Enlace directo