- isn = "09636625"
- Artículo:
Reading nano
- Autor:
Joachim Schummer
- Resumen:
The public interest in nanotechnology as reflected in purchase patterns of books
- Página:
163
- Sección:
Papers
- Publicación:
Public Understanding Of Science
- Volúmen:
14
- Número:
2
- Periodo:
April 2005
- ISSN:
09636625
- SrcID:
09636625-2005-02.txt
- Documento número 397280
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 04:05:54 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 04:05:54 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Cloning sensations
- Autor:
Maja Horst
- Resumen:
Mass mediated articulation of social responses to controversial biotechnology
- Página:
185
- Sección:
Papers
- Publicación:
Public Understanding Of Science
- Volúmen:
14
- Número:
2
- Periodo:
April 2005
- ISSN:
09636625
- SrcID:
09636625-2005-02.txt
- Documento número 397281
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 04:05:54 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 04:05:54 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Attitudes towards genetics
- Autor:
Luisa Massarani
Ildeu de Castro Moreira
- Resumen:
A case study among Brazilian high school students
- Página:
201
- Sección:
Research notes
- Publicación:
Public Understanding Of Science
- Volúmen:
14
- Número:
2
- Periodo:
April 2005
- ISSN:
09636625
- SrcID:
09636625-2005-02.txt
- Documento número 397282
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 04:05:54 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 04:05:54 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
The effects of a genetic information leaflet on public attitudes towards genetic testing
- Autor:
Saskia C. Sanderson
Jane Wardle
Susan Michie
- Página:
213
- Sección:
Research notes
- Publicación:
Public Understanding Of Science
- Volúmen:
14
- Número:
2
- Periodo:
April 2005
- ISSN:
09636625
- SrcID:
09636625-2005-02.txt
- Documento número 397283
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 04:05:54 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 04:05:54 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
"Words of mass destruction": British newspaper coverage of the genetically modified food debate, expert and non-expert reactions
- Autor:
Guy Cook
Peter T. Robbins
Elisa Pieri
- Página:
5
- Publicación:
Public Understanding of Science
- Volúmen:
15
- Número:
1
- Periodo:
enero 2006
- ISSN:
09636625
- SrcID:
09636625-2006-01.txt
- Documento número 397284
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 04:05:54 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 04:05:54 p. m.
- Enlace directo