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Se encontraron 78 resultados.
Artículo:

Laboratory assessment of the food intake of children and adolescents with loss of control Ealing

Autor:

Marian Tanofsky-Kraff

Jennifer R McDuffie

Susan Z Yanovski

Merel Kozlosky

Página:

738

Sección:

Obesity and eating disorders

Publicación:

American Journal of Clinical Nutrition, The

Volúmen:

89

Número:

3

Periodo:

marzo 2009

ISSN:

00129038

SrcID:

00029165-2009-03.txt

  • Documento número 631006
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Artículo:

Variety influences habituation of motivated behavior for food and energy intake in children

Autor:

Leonard H Epstein

Jodie L Robinson

Jennifer L Temple

James N Roemmich

Página:

746

Sección:

Obesity and eating disorders

Publicación:

American Journal of Clinical Nutrition, The

Volúmen:

89

Número:

3

Periodo:

marzo 2009

ISSN:

00129038

SrcID:

00029165-2009-03.txt

  • Documento número 631007
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Artículo:

Systematic review and meta-analysis of the baseline concentrations and physiologic responses of gut hormones to food in eating disorders

Autor:

Alexis C Prince

Samantha J Brooks

Daniel Stahl

Janet Treasure

Página:

755

Sección:

Obesity and eating disorders

Publicación:

American Journal of Clinical Nutrition, The

Volúmen:

89

Número:

3

Periodo:

marzo 2009

ISSN:

00129038

SrcID:

00029165-2009-03.txt

  • Documento número 631008
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Artículo:

Effects of lupin kernel flour–enriched bread on blood pressure: a controlled intervention study

Autor:

Ya P Lee

Trevor A Mori

Ian B Puddey

Sofia Sipsas

Página:

766

Sección:

Cardiovascular disease risk

Publicación:

American Journal of Clinical Nutrition, The

Volúmen:

89

Número:

3

Periodo:

marzo 2009

ISSN:

00129038

SrcID:

00029165-2009-03.txt

  • Documento número 631009
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Artículo:

Chronic intake of potato chips in humans increases the production of reactive oxygen radicals by leukocytes and increases plasma C-reactive protein: a pilot study

Autor:

Marek Naruszewicz

Danuta Zapolska-Downar

Anita Kosmider

Grazyna Nowicka

Página:

773

Sección:

Cardiovascular disease risk

Publicación:

American Journal of Clinical Nutrition, The

Volúmen:

89

Número:

3

Periodo:

marzo 2009

ISSN:

00129038

SrcID:

00029165-2009-03.txt

  • Documento número 631010
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