- importsource = "00029165-2009-03.txt"
- Artículo:
Laboratory assessment of the food intake of children and adolescents with loss of control Ealing
- Autor:
Marian Tanofsky-Kraff
Jennifer R McDuffie
Susan Z Yanovski
Merel Kozlosky
- Página:
738
- Sección:
Obesity and eating disorders
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
89
- Número:
3
- Periodo:
marzo 2009
- ISSN:
00129038
- SrcID:
00029165-2009-03.txt
- Documento número 631006
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:24:52 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:24:52 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Variety influences habituation of motivated behavior for food and energy intake in children
- Autor:
Leonard H Epstein
Jodie L Robinson
Jennifer L Temple
James N Roemmich
- Página:
746
- Sección:
Obesity and eating disorders
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
89
- Número:
3
- Periodo:
marzo 2009
- ISSN:
00129038
- SrcID:
00029165-2009-03.txt
- Documento número 631007
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:24:52 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:24:52 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Systematic review and meta-analysis of the baseline concentrations and physiologic responses of gut hormones to food in eating disorders
- Autor:
Alexis C Prince
Samantha J Brooks
Daniel Stahl
Janet Treasure
- Página:
755
- Sección:
Obesity and eating disorders
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
89
- Número:
3
- Periodo:
marzo 2009
- ISSN:
00129038
- SrcID:
00029165-2009-03.txt
- Documento número 631008
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:24:52 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:24:52 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Effects of lupin kernel flour–enriched bread on blood pressure: a controlled intervention study
- Autor:
Ya P Lee
Trevor A Mori
Ian B Puddey
Sofia Sipsas
- Página:
766
- Sección:
Cardiovascular disease risk
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
89
- Número:
3
- Periodo:
marzo 2009
- ISSN:
00129038
- SrcID:
00029165-2009-03.txt
- Documento número 631009
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:24:52 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:24:52 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Chronic intake of potato chips in humans increases the production of reactive oxygen radicals by leukocytes and increases plasma C-reactive protein: a pilot study
- Autor:
Marek Naruszewicz
Danuta Zapolska-Downar
Anita Kosmider
Grazyna Nowicka
- Página:
773
- Sección:
Cardiovascular disease risk
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition, The
- Volúmen:
89
- Número:
3
- Periodo:
marzo 2009
- ISSN:
00129038
- SrcID:
00029165-2009-03.txt
- Documento número 631010
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:24:52 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:24:52 a. m.
- Enlace directo