- importsource = "00029165-2011-11.txt"
- Artículo:
n?3 PUFAs in cancer, surgery, and critical care: a systematic review on clinical effects, incorporation, and washout of oral or enteral compared with parenteral supplementation
- Autor:
Barbara S van der Meij,
Marian AE van Bokhorst-de van der Schueren,
Jacqueline AE Langius,
Ingeborg A Brouwer,
Paul AM van Leeuwen
- Página:
1248
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
94
- Número:
5
- Periodo:
Noviembre 2011
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2011-11.txt
- Documento número 716678
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:35:07 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:35:07 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Alcohol consumption and gastric cancer risk in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) cohort
- Autor:
Eric J Duell,
Noémie Travier,
Leila Lujan-Barroso,
Françoise Clavel-Chapelon,
Marie-Christine Boutron-Ruault,
Sophie Morois,
Domenico Palli,
Vittorio Krogh,
Salvatore Panico,
Rosario Tumino,
Carlotta Sacerdote,
J Ramón Quirós,
Emilio Sánchez-Cantalejo,
Carmen Navarro,
Aurelio Barricarte Gurrea,
Miren Dorronsoro,
Kay-Tee Khaw,
Naomi E Allen,
Timothy J Key,
H Bas Bueno-de-Mesquita,
Martine M Ros,
Mattijs E Numans,
Petra HM Peeters,
Antonia Trichopoulou,
Androniki Naska,
Vardis Dilis,
Birgit Teucher,
Rudolf Kaaks,
Heiner Boeing,
Madlen Schütze,
Sara Regner,
Björn Lindkvist,
Ingegerd Johansson,
Göran Hallmans,
Kim Overvad,
Rikke Egeberg,
Anne Tjønneland,
Eiliv Lund,
Elisabete Weiderpass,
Tonje Braaten,
Isabelle Romieu,
Pietro Ferrari,
Mazda Jenab,
Roger Stenling,
Dagfinn Aune,
Teresa Norat,
Elio Riboli,
Carlos A González
- Página:
1266
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
94
- Número:
5
- Periodo:
Noviembre 2011
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2011-11.txt
- Documento número 716679
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:35:07 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:35:07 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Butyrate esterified to starch is released in the human gastrointestinal tract
- Autor:
Julie M Clarke,
David L Topping,
Claus T Christophersen,
Anthony R Bird,
Kylie Lange,
Ian Saunders,
Lynne Cobiac
- Página:
1276
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
94
- Número:
5
- Periodo:
Noviembre 2011
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2011-11.txt
- Documento número 716680
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:35:07 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:35:07 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Soy isoflavone phase II metabolism differs between rodents and humans: implications for the effect on breast cancer risk
- Autor:
Kenneth DR Setchell,
Nadine M Brown,
Xueheng Zhao,
Stephanie L Lindley,
James E Heubi,
Eileen C King,
Mark J Messina
- Página:
1284
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
94
- Número:
5
- Periodo:
Noviembre 2011
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2011-11.txt
- Documento número 716681
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:35:07 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:35:07 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Fruit and vegetable intake and cognitive function in the SU.VI.MAX 2 prospective study
- Autor:
Sandrine Péneau,
Pilar Galan,
Claude Jeandel,
Monique Ferry,
Valentina Andreeva,
Serge Hercberg,
Emmanuelle Kesse-Guyot,
- Página:
1295
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
94
- Número:
5
- Periodo:
Noviembre 2011
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2011-11.txt
- Documento número 716682
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:35:07 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:35:07 a. m.
- Enlace directo