- importsource = "00029165-2016-10.txt"
- Artículo:
Reformulating cereal bars: high resistant starch reduces in vitro digestibility but not in vivo glucose or insulin response; whey protein reduces glucose but disproportionately increases insulin
- Autor:
Thomas MS Wolever
B Jan-Willem van Klinken
Nicolas Bordenave
- Página:
995
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
104
- Número:
4
- Periodo:
octubre 2016
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2016-10.txt
- Documento número 906922
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:24 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:24 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Estimating the reliability of glycemic index values and potential sources of methodological and biological variability
- Autor:
Nirupa R Matthan
Lynne M Ausman
Huicui Meng
- Página:
1004
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
104
- Número:
4
- Periodo:
octubre 2016
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2016-10.txt
- Documento número 906923
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:24 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:24 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Anabolic sensitivity of postprandial muscle protein synthesis to the ingestion of a protein-dense food is reduced in overweight and obese young adults
- Autor:
Joseph W Beals
Richard A Sukiennik
Julian Nallabelli
- Página:
1014
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
104
- Número:
4
- Periodo:
octubre 2016
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2016-10.txt
- Documento número 906924
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:24 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:24 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Serum calcium and incident type 2 diabetes: the Atherosclerosis Risk in Communities (ARIC) study
- Autor:
Mary R Rooney
James S Pankow
Shalamar D Sibley
- Página:
1023
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
104
- Número:
4
- Periodo:
octubre 2016
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2016-10.txt
- Documento número 906925
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:24 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:24 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
The effects of fat loss after bariatric surgery on inflammation, serum hepcidin, and iron absorption: a prospective 6-mo iron stable isotope study
- Autor:
Ana C Cepeda-Lopez
Javier Allende-Labastida
Alida Melse-Boonstra
- Página:
1030
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
104
- Número:
4
- Periodo:
octubre 2016
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2016-10.txt
- Documento número 906926
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:24 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:24 a. m.
- Enlace directo