1. importsource = "00029165-2016-10.txt"
Se encontraron 62 resultados.
Artículo:

Reformulating cereal bars: high resistant starch reduces in vitro digestibility but not in vivo glucose or insulin response; whey protein reduces glucose but disproportionately increases insulin

Autor:

Thomas MS Wolever

B Jan-Willem van Klinken

Nicolas Bordenave

Página:

995

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

104

Número:

4

Periodo:

octubre 2016

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2016-10.txt

  • Documento número 906922
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:24 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:24 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Estimating the reliability of glycemic index values and potential sources of methodological and biological variability

Autor:

Nirupa R Matthan

Lynne M Ausman

Huicui Meng

Página:

1004

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

104

Número:

4

Periodo:

octubre 2016

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2016-10.txt

  • Documento número 906923
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:24 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:24 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Anabolic sensitivity of postprandial muscle protein synthesis to the ingestion of a protein-dense food is reduced in overweight and obese young adults

Autor:

Joseph W Beals

Richard A Sukiennik

Julian Nallabelli

Página:

1014

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

104

Número:

4

Periodo:

octubre 2016

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2016-10.txt

  • Documento número 906924
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:24 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:24 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Serum calcium and incident type 2 diabetes: the Atherosclerosis Risk in Communities (ARIC) study

Autor:

Mary R Rooney

James S Pankow

Shalamar D Sibley

Página:

1023

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

104

Número:

4

Periodo:

octubre 2016

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2016-10.txt

  • Documento número 906925
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:24 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:24 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

The effects of fat loss after bariatric surgery on inflammation, serum hepcidin, and iron absorption: a prospective 6-mo iron stable isotope study

Autor:

Ana C Cepeda-Lopez

Javier Allende-Labastida

Alida Melse-Boonstra

Página:

1030

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

104

Número:

4

Periodo:

octubre 2016

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2016-10.txt

  • Documento número 906926
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:24 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:24 a. m.
  • Enlace directo