- pub = ("Qualitative Market Research")
- Artículo:
Exploring the decision-making process of Canadian organic food consumers: Motivations and trust issues
- Autor:
Leila Hamzaoui Essoussi
Mehdi Zahaf
- Página:
443
- Publicación:
Qualitative Market Research
- Volúmen:
12
- Número:
4
- Periodo:
2009
- ISSN:
13522752
- SrcID:
13522752-2009-04.txt
- Documento número 628141
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:24:31 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:24:31 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Internationalisation and sport branding strategy: a French perception of the Big Four brands
- Autor:
Nicolas Chanavat
Guillaume Bodet
- Página:
460
- Publicación:
Qualitative Market Research
- Volúmen:
12
- Número:
4
- Periodo:
2009
- ISSN:
13522752
- SrcID:
13522752-2009-04.txt
- Documento número 628142
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:24:31 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:24:31 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Editorial
- Autor:
Len Tiu Wright
- Página:
5
- Publicación:
Qualitative Market Research
- Volúmen:
9
- Número:
1
- ISSN:
13522752
- SrcID:
13522752-2006-01.txt
- Documento número 397774
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 04:05:56 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 04:05:56 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Anthropology and consumer research: qualitative insights into green consumer behavior
- Autor:
Mark Tadajewski
Sigmund Wagner-Tsukamoto
- Página:
8
- Publicación:
Qualitative Market Research
- Volúmen:
9
- Número:
1
- ISSN:
13522752
- SrcID:
13522752-2006-01.txt
- Documento número 397775
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 04:05:56 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 04:05:56 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Methodology or "methodolatry"? An evaluation of focus groups and depth interviews
- Autor:
David Stokes
Richard Bergin
- Página:
26
- Publicación:
Qualitative Market Research
- Volúmen:
9
- Número:
1
- ISSN:
13522752
- SrcID:
13522752-2006-01.txt
- Documento número 397776
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 04:05:56 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 04:05:56 p. m.
- Enlace directo