- importsource = "00029165-2011-05.txt"
- Artículo:
Racial differences in correlations between reported dietary intakes of carotenoids AUT their concentration biomarkers
- Autor:
Lenore Arab,
Mary C Cambou,
Neal Craft,
Katherine Wesseling-Perry,
Patricia Jardack,
Alfonso Ang
- Página:
1102
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
93
- Número:
5
- Periodo:
Mayo 2011
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2011-05.txt
- Documento número 904958
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:09 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:09 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Dairy consumption is a significant correlate of urinary equol concentration in a representative sample of US adults
- Autor:
Cara L Frankenfeld
- Página:
1109
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
93
- Número:
5
- Periodo:
Mayo 2011
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2011-05.txt
- Documento número 904959
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:09 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:09 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Changing from regular-fat to low-fat dairy foods reduces saturated fat intake but not energy intake in 4–13-y-old children
- Autor:
Gilly A Hendrie and
Rebecca K Golley
- Página:
1117
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
93
- Número:
5
- Periodo:
Mayo 2011
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2011-05.txt
- Documento número 904960
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:09 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:09 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Diet, vegetarianism, cataract risk
- Autor:
Paul N Appleby,
Naomi E Allen,
Timothy J Key
- Página:
1128
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
93
- Número:
5
- Periodo:
Mayo 2011
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2011-05.txt
- Documento número 904961
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:09 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:09 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Calpain-10 interacts with plasma saturated fatty acid concentrations to influence insulin resistance in individuals with the metabolic syndrome
- Autor:
Pablo Perez-Martinez,
Javier Delgado-Lista,
Antonio Garcia-Rios,
Jane F Ferguson,
Hanne L Gulseth,
Christine M Williams,
Brita Karlström,
Beata Kie?-Wilk,
Ellen E Blaak,
Olfa Helal,
Ma?gorzata Malczewska-Malec,
Catherine Defoort,
Ulf Risérus,
Wim H Saris,
Julie A Lovegrove,
Christian A Drevon,
Helen M Roche,
Jose Lopez-Miranda
- Página:
1136
- Publicación:
American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
93
- Número:
5
- Periodo:
Mayo 2011
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2011-05.txt
- Documento número 904962
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:09 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:57:09 a. m.
- Enlace directo