1. importsource = "00219584-2015-05.txt"
Se encontraron 76 resultados.
Artículo:

Using Internet Databases for Food Science Organic Chemistry Students To Discover Chemical Compound Information

Autor:

Piotr Minkiewicz

Anna Iwaniak

Malgorzata Darewicz

Página:

874

Publicación:

Journal of Chemical Education

Volúmen:

92

Número:

5

Periodo:

Mayo 2015

ISSN:

00219584

SrcID:

00219584-2015-05.txt

  • Documento número 1142587
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 11:25:42 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 11:25:42 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

A Qualitative Analysis of Sulfite Ions in White Wine Based on Visible Color Changes

Autor:

Natalie Chiaverini

Tom Mortier

Página:

877

Publicación:

Journal of Chemical Education

Volúmen:

92

Número:

5

Periodo:

Mayo 2015

ISSN:

00219584

SrcID:

00219584-2015-05.txt

  • Documento número 1142588
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 11:25:42 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 11:25:42 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Computational Chemistry Laboratory: Calculating the Energy Content of Food Applied to a Real-Life Problem

Autor:

Dora Barbiric

Lorena Tribe

Rosario Soriano

Página:

881

Publicación:

Journal of Chemical Education

Volúmen:

92

Número:

5

Periodo:

Mayo 2015

ISSN:

00219584

SrcID:

00219584-2015-05.txt

  • Documento número 1142589
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 11:25:42 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 11:25:42 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Integration of Nanoparticle-Based Paper Sensors into the Classroom: An Example of Application for Rapid Colorimetric Analysis of Antioxidants

Autor:

Erica Sharpe

Silvana Andreescu

Página:

886

Publicación:

Journal of Chemical Education

Volúmen:

92

Número:

5

Periodo:

Mayo 2015

ISSN:

00219584

SrcID:

00219584-2015-05.txt

  • Documento número 1142590
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 11:25:42 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 11:25:42 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Identification and Analysis of Bioactive Components of Fruit and Vegetable Products

Autor:

Francis M. Mann

Página:

892

Publicación:

Journal of Chemical Education

Volúmen:

92

Número:

5

Periodo:

Mayo 2015

ISSN:

00219584

SrcID:

00219584-2015-05.txt

  • Documento número 1142591
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 11:25:42 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 11:25:42 a. m.
  • Enlace directo