- importsource = "00029165-2012-10.txt"
- Artículo:
Ethnic influences on the relations between abdominal subcutaneous and visceral adiposity, liver fat, and cardiometabolic risk profile: the International Study of Prediction of Intra-Abdominal Adiposity and Its Relationship With Cardiometabolic Risk/Intra-Abdominal Adiposity
- Autor:
Julie-Anne Nazare, Jessica D Smith, Anne-Laure Borel, Steven M Haffner, Beverley Balkau, Robert Ross, Christine Massien, Natalie Alméras, and Jean-Pierre Després
- Página:
714
- Sección:
Cardiovascular disease risk
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
96
- Número:
4
- Periodo:
Octubre 2012
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2012-10.txt
- Documento número 19203
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Effect of short-term carbohydrate overfeeding and long-term weight loss on liver fat in overweight humans
- Autor:
Ksenia Sevastianova, Alexandre Santos, Anna Kotronen, et al.
- Página:
727
- Sección:
Nutritional status, dietary intake, and body composition
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
96
- Número:
4
- Periodo:
Octubre 2012
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2012-10.txt
- Documento número 19204
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Effects of dairy intake on body weight and fat: a meta-analysis of randomized controlled trials
- Autor:
Mu Chen, An Pan, Vasanti S Malik, and Frank B Hu
- Página:
735
- Sección:
Nutritional status, dietary intake, and body composition
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
96
- Número:
4
- Periodo:
Octubre 2012
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2012-10.txt
- Documento número 19205
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Incorporation of eicosapentaenoic and docosahexaenoic acids into lipid pools when given as supplements providing doses equivalent to typical intakes of oily fish
- Autor:
Lucy M Browning, Celia G Walker, Adrian P Mander, et al.
- Página:
748
- Sección:
Nutritional status, dietary intake, and body composition
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
96
- Número:
4
- Periodo:
Octubre 2012
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2012-10.txt
- Documento número 19206
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Determination of the tolerable upper intake level of leucine in acute dietary studies in young men
- Autor:
Rajavel Elango, Karen Chapman, Mahroukh Rafii, Ronald O Ball, and Paul B Pencharz
- Página:
759
- Sección:
Energy and protein metabolism
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
96
- Número:
4
- Periodo:
Octubre 2012
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2012-10.txt
- Documento número 19207
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
- Enlace directo