1. importsource = "00029165-2012-10.txt"
Se encontraron 58 resultados.
Artículo:

Ethnic influences on the relations between abdominal subcutaneous and visceral adiposity, liver fat, and cardiometabolic risk profile: the International Study of Prediction of Intra-Abdominal Adiposity and Its Relationship With Cardiometabolic Risk/Intra-Abdominal Adiposity

Autor:

Julie-Anne Nazare, Jessica D Smith, Anne-Laure Borel, Steven M Haffner, Beverley Balkau, Robert Ross, Christine Massien, Natalie Alméras, and Jean-Pierre Després

Página:

714

Sección:

Cardiovascular disease risk

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

96

Número:

4

Periodo:

Octubre 2012

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2012-10.txt

  • Documento número 19203
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Effect of short-term carbohydrate overfeeding and long-term weight loss on liver fat in overweight humans

Autor:

Ksenia Sevastianova, Alexandre Santos, Anna Kotronen, et al.

Página:

727

Sección:

Nutritional status, dietary intake, and body composition

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

96

Número:

4

Periodo:

Octubre 2012

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2012-10.txt

  • Documento número 19204
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:29 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Effects of dairy intake on body weight and fat: a meta-analysis of randomized controlled trials

Autor:

Mu Chen, An Pan, Vasanti S Malik, and Frank B Hu

Página:

735

Sección:

Nutritional status, dietary intake, and body composition

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

96

Número:

4

Periodo:

Octubre 2012

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2012-10.txt

  • Documento número 19205
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Incorporation of eicosapentaenoic and docosahexaenoic acids into lipid pools when given as supplements providing doses equivalent to typical intakes of oily fish

Autor:

Lucy M Browning, Celia G Walker, Adrian P Mander, et al.

Página:

748

Sección:

Nutritional status, dietary intake, and body composition

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

96

Número:

4

Periodo:

Octubre 2012

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2012-10.txt

  • Documento número 19206
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Determination of the tolerable upper intake level of leucine in acute dietary studies in young men

Autor:

Rajavel Elango, Karen Chapman, Mahroukh Rafii, Ronald O Ball, and Paul B Pencharz

Página:

759

Sección:

Energy and protein metabolism

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

96

Número:

4

Periodo:

Octubre 2012

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2012-10.txt

  • Documento número 19207
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
  • Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:30 p. m.
  • Enlace directo