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Artículo:

Effect of a 2-y dietary and physical activity intervention on plasma fatty acid composition and estimated desaturase and elongase activities in children: the Physical Activity and Nutrition in Children Study

Autor:

Taisa M Venäläinen

Anna M Viitasalo

Ursula S Schwab

Página:

964

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

104

Número:

4

Periodo:

octubre 2016

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2016-10.txt

  • Documento número 20569
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Artículo:

High intake of regular-fat cheese compared with reduced-fat cheese does not affect LDL cholesterol or risk markers of the metabolic syndrome: a randomized controlled trial

Autor:

Farinaz Raziani

Tine Tholstrup

Marlene D Kristensen

Página:

973

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

104

Número:

4

Periodo:

octubre 2016

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2016-10.txt

  • Documento número 20570
  • Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:36 p. m.
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Artículo:

Beneficial effect of high energy intake at lunch rather than dinner on weight loss in healthy obese women in a weight-loss program: a randomized clinical trial

Autor:

Ameneh Madjd

Moira A Taylor

Alireza Delavari

Página:

982

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

104

Número:

4

Periodo:

octubre 2016

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2016-10.txt

  • Documento número 20571
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Artículo:

Adequate intake of potassium does not cause hyperkalemia in hypertensive individuals taking medications that antagonize the renin angiotensin aldosterone system

Autor:

Daniela Malta

JoAnne Arcand

Anju Ravindran

Página:

990

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

104

Número:

4

Periodo:

octubre 2016

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2016-10.txt

  • Documento número 20572
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Artículo:

Reformulating cereal bars: high resistant starch reduces in vitro digestibility but not in vivo glucose or insulin response; whey protein reduces glucose but disproportionately increases insulin

Autor:

Thomas MS Wolever

B Jan-Willem van Klinken

Nicolas Bordenave

Página:

995

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

104

Número:

4

Periodo:

octubre 2016

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2016-10.txt

  • Documento número 20573
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