- importsource = "00029165-2016-10.txt"
- Artículo:
Effect of a 2-y dietary and physical activity intervention on plasma fatty acid composition and estimated desaturase and elongase activities in children: the Physical Activity and Nutrition in Children Study
- Autor:
Taisa M Venäläinen
Anna M Viitasalo
Ursula S Schwab
- Página:
964
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
104
- Número:
4
- Periodo:
octubre 2016
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2016-10.txt
- Documento número 20569
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:36 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:36 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
High intake of regular-fat cheese compared with reduced-fat cheese does not affect LDL cholesterol or risk markers of the metabolic syndrome: a randomized controlled trial
- Autor:
Farinaz Raziani
Tine Tholstrup
Marlene D Kristensen
- Página:
973
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
104
- Número:
4
- Periodo:
octubre 2016
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2016-10.txt
- Documento número 20570
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:36 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:36 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Beneficial effect of high energy intake at lunch rather than dinner on weight loss in healthy obese women in a weight-loss program: a randomized clinical trial
- Autor:
Ameneh Madjd
Moira A Taylor
Alireza Delavari
- Página:
982
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
104
- Número:
4
- Periodo:
octubre 2016
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2016-10.txt
- Documento número 20571
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:36 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:36 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Adequate intake of potassium does not cause hyperkalemia in hypertensive individuals taking medications that antagonize the renin angiotensin aldosterone system
- Autor:
Daniela Malta
JoAnne Arcand
Anju Ravindran
- Página:
990
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
104
- Número:
4
- Periodo:
octubre 2016
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2016-10.txt
- Documento número 20572
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:36 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:36 p. m.
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- Artículo:
Reformulating cereal bars: high resistant starch reduces in vitro digestibility but not in vivo glucose or insulin response; whey protein reduces glucose but disproportionately increases insulin
- Autor:
Thomas MS Wolever
B Jan-Willem van Klinken
Nicolas Bordenave
- Página:
995
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
104
- Número:
4
- Periodo:
octubre 2016
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2016-10.txt
- Documento número 20573
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:29:36 p. m.
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