- importsource = "00279358-2014-12.txt"
- Artículo:
Wasteland
- Autor:
Paul Voosen
Fritz Hoffmann
- Resumen:
Remember when Superfund sites were a concern? They still are.
- Página:
128
- Publicación:
National Geographic
- Periodo:
diciembre 2014
- ISSN:
00279358
- SrcID:
00279358-2014-12.txt
- Documento número 292935
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:56:56 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:56:56 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Cowboys on the Edge
- Autor:
Alexandra Fuller
Tomás Munita
- Resumen:
Like the feral cattle they capture the bagualeros are a breed part
- Página:
146
- Publicación:
National Geographic
- Periodo:
diciembre 2014
- ISSN:
00279358
- SrcID:
00279358-2014-12.txt
- Documento número 292936
- Actualizado el martes, 23 de mayo de 2017 03:56:56 p. m.
- Creado el martes, 23 de mayo de 2017 03:56:56 p. m.
- Enlace directo
- Artículo:
The joy of food
- Resumen:
For as long as people have gathered to break bread together, we savored food’s power to nourish, delight, and unite.
- Página:
36
- Publicación:
National Geographic
- Periodo:
diciembre 2014
- ISSN:
00279358
- SrcID:
00279358-2014-12.txt
- Documento número 1191793
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 11:32:08 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 11:32:08 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
The Communal Table
- Autor:
Victoria Pope
Carolyn Drake
- Resumen:
In Milpa Alta, Mexico, feasts feed souls
- Página:
54
- Publicación:
National Geographic
- Periodo:
diciembre 2014
- ISSN:
00279358
- SrcID:
00279358-2014-12.txt
- Documento número 1191794
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 11:32:08 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 11:32:08 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Cross Currents
- Autor:
Kennedy Wame
Thomas P. Peschak
- Resumen:
Can a marine reserve network save some of the richest waters in the world?
- Página:
66
- Publicación:
National Geographic
- Periodo:
diciembre 2014
- ISSN:
00279358
- SrcID:
00279358-2014-12.txt
- Documento número 1191795
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 11:32:08 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 11:32:08 a. m.
- Enlace directo