1. importsource = "00219584-2015-05.txt"
Se encontraron 76 resultados.
Artículo:

Introducing Students to Rheological Classification of Foods, Cosmetics, and Pharmaceutical Excipients Using Common Viscous Materials

Autor:

Célia Faustino

Ana F. Bettencourt

António Alfaia

Página:

936

Publicación:

Journal of Chemical Education

Volúmen:

92

Número:

5

Periodo:

Mayo 2015

ISSN:

00219584

SrcID:

00219584-2015-05.txt

  • Documento número 1142602
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 11:25:42 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 11:25:42 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

The Rheological Properties of Poly(vinyl alcohol) Gels from Rotational Viscometry

Autor:

Glenn A. Hurst

Malika Bella

Christoph G. Salzmann

Página:

940

Publicación:

Journal of Chemical Education

Volúmen:

92

Número:

5

Periodo:

Mayo 2015

ISSN:

00219584

SrcID:

00219584-2015-05.txt

  • Documento número 1142603
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 11:25:42 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 11:25:42 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Effects of Metal Ions on Viscosity of Aqueous Sodium Carboxylmethylcellulose Solution and Development of Dropping Ball Method on Viscosity

Autor:

Seng Set

David Ford

Masakazu Kita

Página:

946

Publicación:

Journal of Chemical Education

Volúmen:

92

Número:

5

Periodo:

Mayo 2015

ISSN:

00219584

SrcID:

00219584-2015-05.txt

  • Documento número 1142604
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 11:25:42 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 11:25:42 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

The Simulation of an Oxidation–Reduction Titration Curve with Computer Algebra

Autor:

Richard V. Whiteley, Jr.

Página:

950

Publicación:

Journal of Chemical Education

Volúmen:

92

Número:

5

Periodo:

Mayo 2015

ISSN:

00219584

SrcID:

00219584-2015-05.txt

  • Documento número 1142605
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 11:25:42 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 11:25:42 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Using Flavor Chemistry To Design and Synthesize Artificial Scents and Flavors

Autor:

Jessica L. Epstein

Michael Castaldi

Grishma Patel

Página:

954

Publicación:

Journal of Chemical Education

Volúmen:

92

Número:

5

Periodo:

Mayo 2015

ISSN:

00219584

SrcID:

00219584-2015-05.txt

  • Documento número 1142606
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 11:25:42 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 11:25:42 a. m.
  • Enlace directo