- importsource = "00029165-2008-03.txt"
- Artículo:
Is folic acid good for everyone?
- Autor:
A David Smith
Young-In Kim
Helga Refsum
- Página:
517
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
87
- Número:
3
- Periodo:
Marzo 2008
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2008-03.txt
- Documento número 903549
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:57 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:57 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Early differences in fecal microbiota composition in children may predict overweight
- Autor:
Marko Kalliomäki
Maria Carmen Collado
Seppo Salminen
Erika Isolauri
- Página:
534
- Sección:
Obesity and eating disorders:
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
87
- Número:
3
- Periodo:
Marzo 2008
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2008-03.txt
- Documento número 903550
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:57 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:57 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Immune function and leukocyte sequestration under the influence of parenteral lipid emulsions in healthy humans: a placebo-controlled crossover study
- Autor:
Michelle W Versleijen
Wim J Oyen
Hennie M Roelofs
Sjenet E van Emst–de Vries
Peter H Willems
Jan B Jansen
Geert J Wanten
- Página:
539
- Sección:
Lipids:
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
87
- Número:
3
- Periodo:
Marzo 2008
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2008-03.txt
- Documento número 903551
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:57 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:57 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Essential n–3 fatty acids in pregnant women and early visual acuity maturation in term infants
- Autor:
Sheila M Innis
Russell W Friesen
- Página:
548
- Sección:
Lipids:
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
87
- Número:
3
- Periodo:
Marzo 2008
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2008-03.txt
- Documento número 903552
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:57 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:57 a. m.
- Enlace directo
- Artículo:
Do trans fatty acids from industrially produced sources and from natural sources have the same effect on cardiovascular disease risk factors in healthy subjects? Results of the trans Fatty Acids Collaboration (TRANSFACT) study
- Autor:
Jean-Michel Chardigny
Frédéric Destaillats
Corinne Malpuech-Brugère
Julie Moulin
- Página:
558
- Sección:
Cardiovascular disease risk:
- Publicación:
The American Journal of Clinical Nutrition
- Volúmen:
87
- Número:
3
- Periodo:
Marzo 2008
- ISSN:
00029165
- SrcID:
00029165-2008-03.txt
- Documento número 903553
- Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:57 a. m.
- Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:57 a. m.
- Enlace directo