1. importsource = "00029165-2008-03.txt"
Se encontraron 111 resultados.
Artículo:

Is folic acid good for everyone?

Autor:

A David Smith

Young-In Kim

Helga Refsum

Página:

517

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

87

Número:

3

Periodo:

Marzo 2008

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2008-03.txt

  • Documento número 903549
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:57 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:57 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Early differences in fecal microbiota composition in children may predict overweight

Autor:

Marko Kalliomäki

Maria Carmen Collado

Seppo Salminen

Erika Isolauri

Página:

534

Sección:

Obesity and eating disorders:

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

87

Número:

3

Periodo:

Marzo 2008

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2008-03.txt

  • Documento número 903550
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:57 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:57 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Immune function and leukocyte sequestration under the influence of parenteral lipid emulsions in healthy humans: a placebo-controlled crossover study

Autor:

Michelle W Versleijen

Wim J Oyen

Hennie M Roelofs

Sjenet E van Emst–de Vries

Peter H Willems

Jan B Jansen

Geert J Wanten

Página:

539

Sección:

Lipids:

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

87

Número:

3

Periodo:

Marzo 2008

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2008-03.txt

  • Documento número 903551
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:57 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:57 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Essential n–3 fatty acids in pregnant women and early visual acuity maturation in term infants

Autor:

Sheila M Innis

Russell W Friesen

Página:

548

Sección:

Lipids:

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

87

Número:

3

Periodo:

Marzo 2008

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2008-03.txt

  • Documento número 903552
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:57 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:57 a. m.
  • Enlace directo
Artículo:

Do trans fatty acids from industrially produced sources and from natural sources have the same effect on cardiovascular disease risk factors in healthy subjects? Results of the trans Fatty Acids Collaboration (TRANSFACT) study

Autor:

Jean-Michel Chardigny

Frédéric Destaillats

Corinne Malpuech-Brugère

Julie Moulin

Página:

558

Sección:

Cardiovascular disease risk:

Publicación:

The American Journal of Clinical Nutrition

Volúmen:

87

Número:

3

Periodo:

Marzo 2008

ISSN:

00029165

SrcID:

00029165-2008-03.txt

  • Documento número 903553
  • Actualizado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:57 a. m.
  • Creado el martes, 10 de julio de 2018 10:56:57 a. m.
  • Enlace directo